Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kanada nemet mondott, nem védi tovább Harryt és Meghant

Kanada nemet mondott, nem védi tovább Harryt és Meghant

Színes

Kanada nemet mondott, nem védi tovább Harryt és Meghant

Színes

HZS 18:48

A kanadai kormány hivatalosan bejelentette, hogy nem finanszírozzák tovább Harry herceg, Meghan Markle, és gyerekük, Archie védelmét.

Ez év elején robbant a bomba, miszerint Harry herceg és Meghan Markle bejelentette, szakít a hagyományokkal, és a brit királyi családtól különálló életet akarnak folytatni. A pár és gyermeke Kanadába költözött, aminek nem mindeki örült. 

A védelmük pedig pontosan március 31-ig tart. Az ország kormánya ugyanis megerősítette: ezen időpont után nem finanszírozzák tovább Harry, Meghan, és gyerekük, Archie védelmét – olvasható a Guardianen. Ezt azt jelenti, hogy a Vancouver szigeten bérelt kastélyuk környéként szolgáló testőrök fizetését nem a kanadai állampolgárok fizetik majd.

A portál felhívja a figyelmet, a párnak március 31-ig el kell látnia királyi teendőit, s eddig az időpontig hivatalosan nemzetközileg védett személyeknek számítanak, ami azt is jelenti, hogy Kanada kormányának kiemelt figyelmet kell fordítania védelmükre. Amint státuszuk megváltozik, a rájuk vonatkozó szabályok is változnak.

Borítókép: DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP