Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kim Kardashian megtalálta a legapróbb, legfeszesebb ruhát a kondizáshoz

Kim Kardashian megtalálta a legapróbb, legfeszesebb ruhát a kondizáshoz

Színes

Kim Kardashian megtalálta a legapróbb, legfeszesebb ruhát a kondizáshoz

Színes

Baranyecz János 11:32

A világ egyik vezető influencere, Kim Kardashian a karantén alatt is remek formában tartja magát, amit most pár szexi képpel demonstrált.

Kanye West felesége, Kim Kardashian West annak idején egy kiszivárgott szexvideóval lett híres, azóta pedig szépen megragadt a celeb státuszban. Ez azért érdekes, mert azon kívül, hogy saját termékeket dobott a piacra, a divatban is jelen van, és van egy reality műsora, nem igazán lehet tudni, hogy miért is számít ő a világ egyik legismertebb emberének.

Lehet, hogy abban rejlik Kim Kardashian sikere, hogy folyamatosan szexi fotókat rak ki magáról, és ha ez tényleg így van, akkor most nagyon örülhetünk. Kim a karantén alatt is egy kis kondival tartja karban a már ikonikusnak nevezhető alakját, csupán annyi a különbség közte, és az átlagemberek között, hogy ő még itt is ügyel arra, hogy kifogástalanul nézzen ki.

Kim Kardashian most egy apró, és igazán feszülős ruhában esett neki a gépeknek, ami valószínűleg a világ egyik legerősebb anyagából készült, ha kibírja ezt a terhelést. Igaz, hogy a képeken nem látszik, pontosan milyen gyakorlatot csinál, de legalább már tudjuk, hogy csábító pózolással is lehet kalóriákat égetni, de sokat kell gyakorolnunk, hogy olyan profik legyünk, mint Kim:

Borítókép: Kim Kardashian West / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP