promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian megtalálta a legapróbb, legfeszesebb ruhát a kondizáshoz
Borítókép:  Kim Kardashian West / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik vezető influencere, Kim Kardashian a karantén alatt is remek formában tartja magát, amit most pár szexi képpel demonstrált.

Kanye West felesége, Kim Kardashian West annak idején egy kiszivárgott szexvideóval lett híres, azóta pedig szépen megragadt a celeb státuszban. Ez azért érdekes, mert azon kívül, hogy saját termékeket dobott a piacra, a divatban is jelen van, és van egy reality műsora, nem igazán lehet tudni, hogy miért is számít ő a világ egyik legismertebb emberének.

Lehet, hogy abban rejlik Kim Kardashian sikere, hogy folyamatosan szexi fotókat rak ki magáról, és ha ez tényleg így van, akkor most nagyon örülhetünk. Kim a karantén alatt is egy kis kondival tartja karban a már ikonikusnak nevezhető alakját, csupán annyi a különbség közte, és az átlagemberek között, hogy ő még itt is ügyel arra, hogy kifogástalanul nézzen ki.

Kim Kardashian most egy apró, és igazán feszülős ruhában esett neki a gépeknek, ami valószínűleg a világ egyik legerősebb anyagából készült, ha kibírja ezt a terhelést. Igaz, hogy a képeken nem látszik, pontosan milyen gyakorlatot csinál, de legalább már tudjuk, hogy csábító pózolással is lehet kalóriákat égetni, de sokat kell gyakorolnunk, hogy olyan profik legyünk, mint Kim:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás