promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian szexi fehérneműben teszi rendbe a gardróbját
Borítókép:  Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A paróka is lekerült a Kardashian lányról. Egy igen őszinte kép következik.

Nem olyan rég Kim Kardashian egy igen csak szexi félmeztelen fotót osztott meg magáról. Van, mi takarja a kebleket, de a többség nem igazán vette észre, hogy a képen egy papagáj is szerepel. Nyilvánvaló volt, hogy egyáltalán nem arra koncentráltak a kommentelők.

Most újabb kép érkezett, ahol igazán megcsodálhatjuk Kim teljes testét. Nem tudom, hogy látta-e most valaki őt szőke hajjal, de a Kardashian lány azt mondta a rajongóknak, hogy az csak paróka volt.

„Most rakom rendbe a gardróbot, a szőke hajam pedig csak paróka volt”

– írta a celeb az Instagramon.

Kim fehérneműben és harisnyában mutatja meg, hogy a karantén alatt is szexi a teste. Valószínűleg a gardrób takarítása alatt néhány ruhát is felpróbált, hogy mire lehet még szüksége, és mire nem. Bár azt is kinézzük belőle, hogy ilyen szerelésben szeret takarítani.

Közben persze néhány kommentelő el is kezdte támadni Kimet, akinek akkor a gardróbja, mint a legtöbb rajongó lakása. Hát igen, valahol el kell férnie annak a rengeteg ruhának. Abba talán már kár is lenne belemenni, hogy mennyit érhetnek a celeb dresszei. Talán lehetne belőlük venni még egy lakást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás