promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Németh Kristóf brutálisan beszólt a mondvacsinált „sztároknak”
Borítókép:  Németh Kristóf / via index.hu (Szécsi István)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt sztárja, Németh Kristóf úgy érezte, hogy betelt nála a pohár, ezért kőkeményen kiosztotta az úgynevezett „színészeket”, és a többi hírességet.

Főleg a Barátok közt Kertész Gézájaként ismeri az ország Németh Kristófot, pedig az évtizedek alatt rengeteg helyen bizonyította már tehetségét, és egy elismert színésznek számít szakmán belül. A Bors vette észre, hogy a sztár nemrég az NLC-nek adott egy interjút, amiben elég rendesen beszólt egyes hírességeknek, akik nem éppen a tehetségük miatt lettek ismertek.

„Nem szeretném nagyon felülértékelni azt, amivel mi foglalkozunk, de ez mind fizikailag, mind intellektuálisan, mind pedig művészileg komoly hivatás. Éppen ezért nem szeretem, amikor színésznek titulálnak olyan embereket, akik szerepeltek egyszer a televízióban valamiben. Pont ma olvastam, hogy xy színésznő nyilatkozott valamit. Azért, mert szerepelt valahol, még nem színésznő, meg nem is modell. Attól, hogy valaki megjelenik a képernyőn… Celebritás lehet valaki akkor is, ha csak azért híres, mert híres. Éppen nagyon be tudott rúgni a Sziget Fesztiválon, vagy híres azért, mert táncolt részegen a Balaton parton, vagy azért, mert 86 focista pasija volt. Nem szeretnék kipécézni senkit, de különbséget kell tenni az olyanfajta celebek között, akik mögött nincs teljesítmény, és az olyan hírességek között, akik azért lettek híresek, mert van mögöttük egy fajta teljesítmény, tehetség, tudás, munka, befektetett energia”

– árulta el véleményét Németh Kristóf, és az biztos, hogy rengetegen egyet tudnak érteni vele.

Mindenki érzékeli, hogy számtalan olyan „sztár” van manapság is, akiknél a kutya sem tudná megmondani, hogy végül is miért olyan híresek, na meg egyáltalán miért foglalkozunk még velük, ha a munkásságuk nem képvisel értéket.

A teljes interjút itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás