promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Németh Kristóf második gyermeke, megmutatta a kis Leventét
Borítókép:  Lokál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Németh Kristóf kisfia vasárnap hajnalban született meg.

Németh Kristóf tavaly karácsonykor vette el szerelmét, Zitát, vasárnap pedig megszületett közös gyermekük, aki a Levente nevet kapta. Csakúgy, mint a szülők, Kristóf idősebb fia, az első házasságából született Lóci is nagyon várta már kisöccse érkezését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#drágáim

Németh Kristóf (@nemeth.kristof.hivatalos) által megosztott bejegyzés,

„Azt mondta, ha beindul a szülés, és ő iskolában lenne, ne a kórházba menjünk először, hanem mindenképpen érte, mert ki nem hagyná a kis testvére születését. Erre aztán nem került sor"

- nyilatkozta Németh Kristóf a Story magazinnak, aki nagyon sokáig azon aggódott, hogy színházi és televíziós elfoglaltságai miatt le fog csúszni a szülésről. A kis Levente azonban kiválóan időzített, sikerült Kristóf egyetlen szabad hétvégéjén megszületnie.

„A szülést megelőző napon, szombaton még együtt tervezgettük a másnapi, vasárnapi programot. Közös reggelit akartunk, én készítettem volna a tükörtojást frissen facsart narancslével, délelőtt golf, délután tanulás Lócival, utána közös program hármasban. Na, ebből semmi nem lett. Szombat estig még minden a terv szerint alakult. Zita kiment Szentendrére a szüleihez meg a testvéréhez, majd este, miután hazajött, még beiktattunk egy kilencórás mozit. Utána jött a vacsora, éjfélre értünk haza. Zita már fáradt volt, lepihent, én meg elmentem zuhanyozni, majd egyszer csak nyílt az ajtó, és az én kis feleségem izgatottan közölte velem, elment a magzatvize"

A színész és felesége körülbelül hajnali kettőkor ért be a kórházba, majd 7 óra 36 perckor megszületett Levente.

„Másodszor élhettem meg ezt a csodát. Érdekes módon a nagymamája jutott eszembe. Gyakran mondogatta: „Kristófkám, mindenkinek megvan a nehéz szerepe az életben. A férfiaknak a katonaság, a nőknek a szülés.” Akkoriban nem értettem, miért mond ilyen divatú dolgokat. Azt gondoltam, mi a szülés ahhoz képest, hogy a férfiak háborúban harcolnak, meghalnak. Ma már tudom, igaza volt. Azok a nők, akik életet adnak a gyermeküknek, ők az igazi harcosok és hősök"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás