promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger már most szuperbabát vár
Borítókép:  Tolga Akmen / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schwarzenegger szerint jók Chris Pratt génjei.

Már biztossá vált a hír, hogy Arnold Schwarzenegger bizony nagypapa lesz. A színésznek két fiú, és két lány gyermeke van, azonban unokát még egyiküktől sem kapott és Katherine lehet az első, aki megajándékozza eggyel. Schwarzenegger lányának ez lesz az első gyermeke, Chris Prattnek azonban már született egy az előző házasságából.

Arnold Schwarzenegger még sosem volt ennyire lelkes, de hát érhető is. Nem olyan rég ennek hangot is adott Jimmy Fallon műsorában. Szokás szerint karanténos bejelentkezést kaptunk, mert azért a színésznek oda kell figyelnie, nehogy elkapja a koronavírust.

Schwarzenegger szerint a születendő unokája igazi szuperbaba lesz.

„Végig a genetika jár a fejemben. Gondold végig: keveredik benne a Kennedy-vér, Schwarzenegger-vér és Pratt-vér is. Bármit megoldunk: kubai rakétaválság, Predator ölés, de még dinoszauruszokat is nyugalomra intjük csak a kezünk feltartásával. Mindegy, hogy fiú lesz vagy lány, csak végre már játszhassak vele”

– mondta a színész, aki reménykedik benne, hogy nem fog ráragadni az akcentusa a gyerekre.

Kennedy vér pedig azért lesz a gyerekben, mert Schwarzenegger feleségének a nagybátyja John F. Kennedy volt. Úgy néz ki, hogy tényleg egy szuperbaba van születőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás