promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger nagypapa lesz
Borítókép:  Valerie MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pletykák szerint Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger babát várnak.

Ha hinni lehet a TMZ-nek, akkor úton van a házaspár első közös gyereke, ami azt is jelentené, hogy Arnold Schwarzenegger 72 évesen végre valóban nagypapa lesz. A színésznek két fiú, és két lány gyermeke van, azonban unokát még egyiküktől sem kapott. Úgy néz ki Katherine lehet az első, aki megajándékozza eggyel.

A TMZ szerint a lány hasát Los Angelesben szúrták ki, amikor édesanyjával sétált. Amikor látta, hogy fotózzák, azonnal el is takarta azt. Az egyik legnagyobb online celeb-magazin már biztosnak mondta a hírt, de a hivatalos bejelentére még várni kell. Szóval azt se tudjuk, hogy Katherine hanyadik hónapban járhat, vagy fiú illetve lány lesz-e a Schwarzenegger-unoka.

Katnek ez egy teljesen friss élmény, Chris Pratt azonban már született egy gyermeke az előző házasságából. A színész és Anna Faris 2018-ban mentek szét, de van egy közös fiúk, Jack. Pont ezért Chris még nem igazán akart gyereket, szóval lehet nem is tervszerűen érkezik a baba.

A házaspárról persze már tavaly tudni lehetett, hogy szeretnének majd családot alapítani, de nem a közeljövőben. Arnold Schwarzeneggernek ez valóban sokat jelenthet, mivel hiába van négy felnőtt gyermeke, Chris és Kat babája lesz az első unokája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás