promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Tankcsapdás Jim Beam, mégpedig egy nemes ügy miatt
Borítókép:  ARMADILLO KREATÍV ÜGYNÖKSÉG
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás zenekar összefogott a 225 éves Jim Beammel, és piacra dobják a Tankcsapdás kiadású bourbon whiskey-t, hogy segítsenek a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe jutottakon.

Jótékony akcióba kezd a Tankcsapda zenekar és az idén 225. születésnapját ünneplő Jim Beam bourbon whiskey. 225 darab teljesen egyedi, díszdobozban érkező Tankcsapdás Jim Beam palackot készítettek a bandatagok képeivel és aláírásával. A 10.000 Ft-ért megvásárolható limitált szériás díszdobozokból befolyó bevételt pedig teljes egészében a Debrecen Városi Segélyalapnak ajánlják fel.

„Ez most egy nehéz időszak mindenkinek, ezért mi is próbálunk ott segíteni, ahol tudunk. Ha pedig ezt most épp a Jim Beam whiskey-vel tehetjük meg, az meg külön öröm nekünk! Nagyon fontos tudni, hogy ebből a kiadásból nem készül több. 225 éves a Jim Beam, éppen ezért készült 225 sorszámozott, Tankcsapdás viaszpecséttel ellátott, díszdobozos kiadás. Őszintén szólva nagyon nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Jim Beam és a zenekar története során is ez az első magyar vonatkozású, ilyen egyedi limitált kiadású, közös termék”

– fogalmazott Lukács László, a Tankcsapda frontembere.

„A Jim Beam az elmúlt 225 évben az emberek összefogásának köszönhetően lett világhírű, a jelenlegi helyzetben pedig kötelességünknek érezzük, hogy visszaadjunk valamit a közösségnek abból a rengeteg támogatásból, amit tőlük kaptunk”

– fogalmazott Horváth Erik, a Beam Suntory Country Managere.

A díszdobozban az örök klasszikus, a Jim Beam White várja a rajongókat, amelynek egyedi címkéjén a zenekar tagjainak fotói és a logójuk szerepel, az általuk dedikált díszdobozt pedig egy Tankcsapdás viaszpecsét zárja le.

Az exkluzív termék, amely két poharat is tartalmaz, 10.000 Ft-ért lesz kapható kizárólag www.heinemann.hu/JimBeam oldalon. Aki nem akar lemaradni, annak érdemes lesz figyelnie a Jim Beam Facebook oldalát, hiszen május 18-án, hétfőn jelentik be, hogy milyen linken érhető el a Jim Beam & Tankcsapda limitált kiadású díszdoboz.

Annak érdekében, hogy minél több rajongó megszerezhesse ezt különleges terméket, minden felhasználó csak egyetlen egy darabot vásárolhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás