promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mentőt hívtak az Exatlon Hungary versenyzőjéhez
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan kialakul a második évad döntős mezőnye, a pénteki adásban újabb versenyző esett ki.

A Bajnokok a Végjáték reggelén még magabiztosan beszélték át, hogy szerintük a Kihívók már nem tudnak abból a mély gödörből kimászni, ahová saját vitáik juttatták őket, és nem lesznek képesek újra csapatként együttműködni. Míg a kékek táborában Adu és Dave arról beszéltek, hogy szeretnék elkerülni az egymással való Párbajt, és remélik, hogy mindketten ott lehetnek a legjobb nyolc között.

Amilyen magabiztosan vágtak neki a Bajnokok a Végjátéknak, annyira érte őket hidegzuhanyként a vereség. Külön ki kell emelni Zozo és Adu futamát, amit háromszor kellett lefutniuk: az elsőnél a versenybírók nem tudták eldönteni, hogy a két versenyző közül melyiküknek jár a pont, a második után a Bajnokok úgy döntöttek, hogy kihasználják a Jokerüket, így harmadjára is neki kellett menniük a pályának. Végül a Bajnokok húzták be a sikerpontot.

Később Adu megszédült, ezért mentőautóban kellett őt megvizsgálni.

Az utolsó futamot, amit Dorci és Dorka vívott, ugyancsak kétszer kellett lefutni, mert a Bajnokoknál még hevert egy női Joker, amit természetesen ki is használtak, de hiába. Dorci így is megverte Dorkát, ezzel pedig megnyerte a Kihívóknak a Végjátékot. A csapat legrosszabb statisztikával rendelkező versenyzőjének, Tóth Dávidnak az ellenfele pedig automatikusan Orbán Olivér lett, mert Kempf Zozo, mint a legjobb statisztikájú versenyző, nem jelölhette saját magát Párbajra.

Végül Dávid magabiztosan nyerte meg a Párbajt, ezzel pedig ki is alakult az Exatlon Hungary második évadának férfi Döntőseinek mezőnye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás