promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen festményt csináltatott magáról Csősz Bogi
Borítókép:  Csősz Boglárka / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben gyönyörű sztárja különleges, elég szexi ajándékot szánt a férjének, ami ráadásul jó sok pénzbe került.

Csősz Boglárka alapból színészként, és modellként volt ismert, de mégis a Viasat 3 reality-je, a Feleségek luxuskivitelben tette őt igazán híressé Magyarországon. A sztár 2010 óta Burak Talu felesége, és úgy néz ki, hogy nagy köztük a szerelem, ugyanis igen pikáns kis meglepetést talált ki a számára, aminek biztos, hogy nagyon fog örülni.

Bogi úgy gondolta, hogy csináltat magáról a férjének egy félmeztelen, igényes festményt, mint a régi szép idők dívái.

A 24 vette észre, hogy egy élő bejelentkezés során az ára is kiderült, hiszen kereken 1 millió forintba került az alkotás, ami nem éppen nevezhető egy kicsi összegnek. Bár aggodalomra adhat okot, hogy több kommentelő is megjegyezte, hogy ez így nem lett túl jó, hiszen egyesek szerint a sztár testrészei aránytalanok, és alapból is alig lehet rajta felismerni őt.

A híresség szerint a készítő, Nagy Boglárka még nem végzett vele, szóval nem kell félni, a végeredmény ennél jóval szebb lesz, és azt is elkönyvelhetjük, hogy a férje nagyon meg fog lepődni az ajándék láttán.

Itt lehet megtekinteni a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról készült művet:

Ezt a képet pedig maga a művész osztotta meg, itt egy kicsit jobban láthatjuk a festményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás