Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pécsi Ildikó felkészült a legrosszabbra

Pécsi Ildikó felkészült a legrosszabbra

Színes

Pécsi Ildikó felkészült a legrosszabbra

Színes

HZS 14:50

A Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó Gödöllőn éli karaténba zárt mindennapjait. Igyekszik megőrizni nyugalmát és egészségét, egyúttal reméli, hogy férjével még sok szép évet eltölthetnek kettesben.

A sokak által kedvelt és szeretett színésznő, Pécsi Ildikó hamarosan nyolcvan éves lesz. Ő is azon emberek közé tartozik, akikre a koronavírus kiemelt veszélyt jelent. Ennek megfelelően Pécsi Ildikó környezetétől távolt tölti mindennapjait. A színésznő férjével Gödöllőn él, és igyekszik megőrizni nyugalmát, egészségét. Ugyanakkor természetesen nem hagyja hidegen az, ami a világban történik. Erről is beszélt az érdemes és kíváló művész a HOT magazinnak.

„Ilyen szörnyű helyzetben talán még sosem volt a világ! Ez mindenkinek új, senki sem tudja, hogyan tovább. Minden egyes nap szembe találja magát az ember valami újjal, amire figyelni kell, és itt bizony az életünk a tét”

– idézi a Blikk Pécsi Ildikó, a HOT magazinnak megfogalmazott gondolatait.

Mint mondta, Gödöllőn sok olyan ember van, aki szeretettel veszi őt körül, ebből pedig rengeteg energiát tud meríteni. Nem titkolta azt sem, hogy férjével már felkészültek a legrosszabbra. 

„Édes jó Lajosommal már megvan a nyughelyünk is a gödöllői temetőben. Ez a város volt az életünk, itt szeretnénk nyugodni is. Nekem az a legfontosabb, hogy Édes jó Lajosom mellettem legyen. Attól vagyok boldog, ha nincs kórházban, és együtt lehetünk. Bízom benne, hogy még sok szép évet tölthetünk el kettesben”

– tette hozzá Pécsi Ildikó.

Borítókép: Femina