promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pécsi Ildikó felkészült a legrosszabbra
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó Gödöllőn éli karaténba zárt mindennapjait. Igyekszik megőrizni nyugalmát és egészségét, egyúttal reméli, hogy férjével még sok szép évet eltölthetnek kettesben.

A sokak által kedvelt és szeretett színésznő, Pécsi Ildikó hamarosan nyolcvan éves lesz. Ő is azon emberek közé tartozik, akikre a koronavírus kiemelt veszélyt jelent. Ennek megfelelően Pécsi Ildikó környezetétől távolt tölti mindennapjait. A színésznő férjével Gödöllőn él, és igyekszik megőrizni nyugalmát, egészségét. Ugyanakkor természetesen nem hagyja hidegen az, ami a világban történik. Erről is beszélt az érdemes és kíváló művész a HOT magazinnak.

„Ilyen szörnyű helyzetben talán még sosem volt a világ! Ez mindenkinek új, senki sem tudja, hogyan tovább. Minden egyes nap szembe találja magát az ember valami újjal, amire figyelni kell, és itt bizony az életünk a tét”

– idézi a Blikk Pécsi Ildikó, a HOT magazinnak megfogalmazott gondolatait.

Mint mondta, Gödöllőn sok olyan ember van, aki szeretettel veszi őt körül, ebből pedig rengeteg energiát tud meríteni. Nem titkolta azt sem, hogy férjével már felkészültek a legrosszabbra. 

„Édes jó Lajosommal már megvan a nyughelyünk is a gödöllői temetőben. Ez a város volt az életünk, itt szeretnénk nyugodni is. Nekem az a legfontosabb, hogy Édes jó Lajosom mellettem legyen. Attól vagyok boldog, ha nincs kórházban, és együtt lehetünk. Bízom benne, hogy még sok szép évet tölthetünk el kettesben”

– tette hozzá Pécsi Ildikó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás