Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon most minek öltözött be Katy Perry?

Vajon most minek öltözött be Katy Perry?

Színes

Vajon most minek öltözött be Katy Perry?

Színes

BTP 07:37

Kivételesen nem viccből öltött magára jelmezt az énekesnő.

Katy Perryt sok rossz, és jó dolog is éri az utóbbi időben. Mondhatni a karma elég kiegyensúlyozott az életében. Orlando Bloommal például a közös gyereküket várják, azonban a nagymamája elvesztése után egy újabb tragédiát kellett feldolgoznia.

Ez persze nem veszi el a kedvét, hogy mindig beöltözzön valaminek. Katy amúgy is színes egyéniség, azonban néha tényleg olyan, mintha állandóan Halloween lenne nála. Volt mostanában nyuszi, hamburger, és a helyzetre való tekintettel kézfertőtlenítő, valamint gigantikus WC-papír is, ami biztosan nem fogyna el egyhamar. Utóbbit persze csak az American Idol nevű tehetségkutató miatt öltötte magára.

Katy Perry ismét engedett az ABC csatorna fura kérésének, és Dumbo anyukájának ötözött be, hogy előadhassa a Baby Mine című szerzeményt a rajzfilmből. Az énekesnőhöz csatlakozott a kutyusa is, aki szintén beöltözött, hogy még bizarrabb legyen az összkép.

A Disney Singalong harmadik felvonásában azért kicsit látszik Katyn, hogy nem igazán élvezi ezt az egészet, még akkor sem, ha igazán szeret mindenféle jelmezt magára ölteni.

Borítókép: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria