promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy Gáspár Laci miben hasonlít Jenifer Lopezre
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindkettőjükön kifog az a bizonyos tantárgy.

Múltkor lelepleződött, hogy Jennifer Lopez melyik tantárgyat utálja a legjobban az egész világon. Legalábbis ez az, ami nagyon nem megy neki.

Érdekes, hogy az emberek fele ezzel nem tud megbarátkozni a legjobban, a másik fele meg kirázza a kisujjából. Így van: a matematikáról beszélünk. Igaz, hogy a művészeknek alapból nem is mennek igazán a reál tantárgyak valamiért.

Jennifer Lopez a karantén alatt ült le a gyerekeivel, hogy segítsen nekik a matematika háziban, de hát elúszott vele az egész.

„Néha szerintem ugyanúgy megkérdezi más is, hogy mi a fene ez? Nem vagyok tanár. Találkoztál már azokkal a matekpéldákkal, amit manapság a gyerekeknek tanítanak? Teljesen más. Őrület! Azzal megy el az idő nagyrésze, hogy keresgetem mi mit jelent”

– mesélte az énekesnő.

Gáspár Laci közben beleesett ugyanabba a gödörbe, mint a világsztár, és biztosan ő is valami hasonlót nyilatkozott volna, miután elkezdte, legalábbis megpróbálta egy elemlámpán keresztül elmagyarázni a valószínűségszámítást a kisfiának az RTL Klub „Maradj haza magadnak” című műsorában.

Az énekes hiába a vette elő szemléltetésnek is az elemlámpát és az elemeket, végül teljesen belebonyolódott az egészbe:

„Ennek az egésznek nincs értelme Lacika! Akkor most honnan tudjam, hogy kell ezt kiszámolni? Ez tiszta hülye feladat amúgy szerintem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás