Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zaklatják Szilágyi István özvegyét

Zaklatják Szilágyi István özvegyét

Színes

Zaklatják Szilágyi István özvegyét

Színes

HZS 12:08

Gyanús alakok jelentek meg Szilágyi István özvegyének házánál. Könnyen lehet, hogy a lakásmaffia tagjai zaklatják Jolika nénit.

Még egy hét sem telt el, hogy tragikus körülmények között elhunyt az ország Lópici Gáspárja, Szilágyi István házára máris a lakásmaffiának fáj a foga. Legalábbis erre utaló jelekről számol be a Ripost. Mint a napilap írja, a XVII. kerületi ingatlan környékén gyanús alakok jelentek meg, akik megvárják míg Jolika néni minden segítője elhagyja a házat, majd szólongatják az idős hölgyet, hogy nyisson ajtót. A Ripostnak egy környéken élő férfi elárulta, hallotta, hogy a fiérfiak arról beszélgetnek, milyen sokat érhet a telek, amin Szilágyiék háza áll, és nem lepődne meg, ha kiderülne, hogy a lakásmaffia tagjai.

„A barátnőm jött be a kisboltba, hogy rossz arcú figurák várakoznak Joli néni ajtajában. Kimentünk, szóltam néhány férfinek és a férjemnek, hogy segítsenek. Megkérdeztük, mit akarnak, mondták, hogy pénzt gyűjtöttek Joli néninek. Amikor kértük, hogy igazolják magukat, ezt nem tették meg, gyorsan elsomfordáltak – mesélt a bulvárlapnak a közeli kisbolt eladója.

Jolika néninek azonban esze ágában sincs elköltözni. „Nagyon szeretek itt lakni, ez a lakás a mindenem. Ide kötnek az emlékeim, én biztosan nem megyek innen sehova" – fogalmazott a Ripostnak. A tragédia óta egyébként fokozott a rendőri jelenlét a környéken.

Borítókép: nlc.hu