Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Munkanélküli lett Hajdu Steve

Munkanélküli lett Hajdu Steve

Színes

Munkanélküli lett Hajdu Steve

Színes

Baranyecz János 17:17

A népszerű színészt is nagyon megviseli anyagilag a koronavírus-járvány, de talált egy módszert, amivel meg tudta őrizni a nyugalmát.

Mivel a járvány miatt elmaradnak az előadások, fellépések, és még a legtöbb sorozat munkálatait is sokáig felfüggesztették, így sajnos rengeteg művész kényszerült a munka hiányában arra, hogy feléljék a tartalékjaikat. Nem lehet tudni, hogy meddig tart ez a rettenetes időszak, és sajnos a közkedvelt Hajdu Steve is elég rossz helyzetben van.

A Blikken olvasható, hogy a HOT! magazinnak adott interjút a Drága örökösökből is ismert színész, amiből kiderül, hogy jelenleg munkanélküli, aminek a gondolata alapból eléggé megviselné őt, de szerencsére szokott a feleségével meditálni, így még nem kezdett el túlzottan pánikolni emiatt.

„Ebben a pár percben semmire nem gondolok; olyan érzés, mint amikor kisiskolás koromban bambultam a tanórákon”

– mondta Hajdu Steve, aki még azt is elárulta, hogy a legtöbb idejét főleg házi munkával és főzéssel tölti, amíg a felesége otthonról dolgozik.

„Mindennap én csinálom neki a reggelit, az ebédet és a vacsorát is. Úgy gondolom, az a hosszú távú, boldog házasság titka, ha a férfi képes kiszolgálni a feleségét, és minden körülmények között a kedvére tud tenni”

– osztotta meg az olvasókkal a színész, aki azért valószínűleg reménykedik abban, hogy hamarosan minden a régi lesz, és újra munkába állhat a rajongói legnagyobb örömére.

Borítókép: Hajdu Steve / tv2.hu