promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Jolly a rajongóihoz fordult segítségért
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekes már aludni sem tud.

A hazai sztárok, énekesek, zenészek egyre nehezebben viselik a bezártságot, hiszen hozzászoktak ahhoz, hogy teljesen be vannak táblázva a fellépések miatt, de most egyiküknek sincs munkája. Ugyanebben a cipőben jár most Jolly is, akinek szervezetét annyira megviselte az, hogy minden a feje tetejére állt, hogy már aludni sem tud.

„Nehéz mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nincs miben elfáradni, ráadásul aggaszt, hogy elveszítettem a munkámat, ezért is alszom nehezen”

– kezdte az énekes a Blikknek, akinek már egyszer volt hasonló problémája, csak a kiváltó ok volt más.

Jolly eleinte élvezte is a tétlenséget, de most ötven nap után azt mondja, az alváshiány jobban lestrapálja őt, ezért a rajongóihoz fordult segítségért, hátha valakinek van egy megoldást nyújtó házi praktikája.

„A járvány miatt 180 fokos fordulat állt be az életemben, nem csoda, hogy nem jön álom a szememre. A rajongóimmal is megosztottam a problémámat, és sok jó javaslatot kaptam tőlük. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, az egészséges életmód híve vagyok, ezért a sportot választottam. Mivel eddig zárva voltak az edzőtermek, ezért a szabadban futok és gimnasztikázok. Ez vált be, ha alaposan lefárasztom magam, valamivel jobban tudok aludni”

– mondta Jolly, aki hozzátette, hogy már nagyon hiányzik neki a közönség szeretete, és ebben a helyzetben is igyekszik a rajongóinak örömet okozni, ezért a közösségi oldalán szokott nekik énekelni, emellett beígért számos új nótát és egy új lemezt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás