promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem tudtam aludni” – nehézségeiről mesélt Jolly
Borítókép:  tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jolly nehezen viseli a válásával együtt járó eseményeket. Az énekes azon is gondolkodott, hogy pszichológushoz fordul.

Ugyan megpróbálta az újrakezdést Jolly és Suzy, ám végül a pár úgy döntött, hogy elválnak. Emiatt több rajongója elpártolt Jollytól. Ez, és a válásával együtt járó eseményeket pedig nehezen viselte az énekes, azaz Tarcsi Zoltán, aki a Tények Plusznak mesélt lelki megpróbáltatásairól. 

„A rajongótáborban is lett egy kis széthúzás, amit nem értek, mert a zeném ugyanaz maradt. Nem kattantam be, de nehéz azt kibírni, hogy egyik fellépésről mész a másikra, közben kapsz három telefont, innen-onnan támadnak. Gondolkoztam, hogy pszichológushoz fordulok, mert nem tudtam aludni, de végül sikerült egyedül leküzdeni a problémát”

– vallotta be Jolly, vette észre a Blikk.

Mindehhez volt felesége, Suzy minden jót kíván Jollynak, de mint elárulta, ő egyszerűen nem ér rá nyalogatni a sebeit.

„Jó lenne, ha én is ráérnék a sebeimet nyalogatni, de nem teszem, pedig engem hagytak el. Nem érek rá depressziósnak lenni, pszichológust keresgélni, tengerparton pihengetni. Miért? Mert nincs se régi, se új kedvesem, reggel hatkor kelek, viszem Suzykát iskolába, állok a pult mögött a szüleimmel közös kis üzletben, este tanulok a gyerekkel, hétvégén a gofrizóból megyek fellépni, egyedül kell eltartanom a kislányunkat. Nem érek rá a rajongókat se számolgatni, hogy megvannak-e darabra mind”

– fogalmazott Suzy. Azt is megjegyezte: nem csodálja, hogy Jollytól több rajongó is elpártolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás