promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Volt idő, amikor Sylvester Stallonénak még súlyzókra sem volt pénze
Borítókép:  Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kénytelen volt alternatív megoldást találni a testépítéshez.

Sylvester Stallone mindig meglepi valamivel a rajongókat Instagramon, és nagyon érdekes kérdezz-felelek bejelentkezéseket is szokott csinálni. Múltkor azt árulta el, hogy melyik filmjére a legbüszkébb. Természetesen a Rocky univerzumban kell keresni a választ, de Sly olyan alkotást említett meg onnan, amin még mi is meglepődtünk.

A színész ismét a múltba ment vissza nosztalgiázni egyet, de nem csak a Rocky korszak elé, hanem jóval a sztársága elé. Sly még a Kojak szériában is feltűnt mellékszereplőként, mielőtt befutott volna a bokszolós filmjével, de előtte volna olyan periódus az életében, amikor még konditerembe se nagyon tudott járni.

Ezekből az időkből osztott meg a sztár roppant érdekes fotókat, amikor még a fiatal barátaival lófrált, sőt, őket is emelgette a súlyzók helyett.

„Akadtak olyan idők, amikor még nem volt pénzem súlyzókat beszerezni, de ekkor bármit megemeltem, hogy formában tudjak maradni. A barátaim türelmesek voltak, és asszisztáltak minden őrültségemhez. Legyetek lendületeset és kemények!”

– írta Stallone, aki több fotót is feltöltött, szóval tudtok lapozgatni köztük. Eszméletlen látni, hogy Sly milyen fiatal volt ezeken a képeken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás