Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Volt idő, amikor Sylvester Stallonénak még súlyzókra sem volt pénze

Volt idő, amikor Sylvester Stallonénak még súlyzókra sem volt pénze

Színes

Volt idő, amikor Sylvester Stallonénak még súlyzókra sem volt pénze

Színes

Toronicza Péter 09:09

Kénytelen volt alternatív megoldást találni a testépítéshez.

Sylvester Stallone mindig meglepi valamivel a rajongókat Instagramon, és nagyon érdekes kérdezz-felelek bejelentkezéseket is szokott csinálni. Múltkor azt árulta el, hogy melyik filmjére a legbüszkébb. Természetesen a Rocky univerzumban kell keresni a választ, de Sly olyan alkotást említett meg onnan, amin még mi is meglepődtünk.

A színész ismét a múltba ment vissza nosztalgiázni egyet, de nem csak a Rocky korszak elé, hanem jóval a sztársága elé. Sly még a Kojak szériában is feltűnt mellékszereplőként, mielőtt befutott volna a bokszolós filmjével, de előtte volna olyan periódus az életében, amikor még konditerembe se nagyon tudott járni.

Ezekből az időkből osztott meg a sztár roppant érdekes fotókat, amikor még a fiatal barátaival lófrált, sőt, őket is emelgette a súlyzók helyett.

„Akadtak olyan idők, amikor még nem volt pénzem súlyzókat beszerezni, de ekkor bármit megemeltem, hogy formában tudjak maradni. A barátaim türelmesek voltak, és asszisztáltak minden őrültségemhez. Legyetek lendületeset és kemények!”

– írta Stallone, aki több fotót is feltöltött, szóval tudtok lapozgatni köztük. Eszméletlen látni, hogy Sly milyen fiatal volt ezeken a képeken.

Borítókép: Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP