promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Súlyos fertőzést szedtem össze" – hajszálon múlott az X-Faktor döntősének élete
Borítókép:  Life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A X-Faktor ötödik évadának döntőse, Horány Juli Instagram-oldalán beszélt arról, hogy gyerekkorában olyan súlyos fertőzést szedett össze, hogy egy hajszálon múlott az élete.

Horány Juli, az X-Faktor ötödik évadának második helyezettje az Instagram-oldalán őszintén beszélt arról, hogy gyerekkorában egy hajszálon múlt az élete. Abban, hogy végül jól alakult minden, nagy szerepe volt az orvosoknak és a nővéreknek, akik megmentették őt.

„Mindegyik betegségem közül a legaggasztóbb az volt, amikor egy nagyon súlyos fertőzést szedtem össze az orrmandulaműtétem után. A lakásunkra kihívott háziorvos meglátott, és egyből megmondta: „Most azonnal vigyék kórházba ezt a kislányt!” – szemlézte Juli szavait a Blikk.

Elárulta, a kórházban jöttek rá arra, hogy nagyon komoly a baj. Ez ugyanis nem egy egyszerű megfázás volt, hanem – mint mondta – egy hajszálon múlott az, hogy életben maradt. Épp ezért szeretné segíteni a gyermekkórházakat, a gyermekeket ápoló intézményeknek abban, hogy amire csak szükségük van az meglegyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás