promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fehér, ám merész ruhában ment férjhez Demcsák Zsuzsa
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa és Krishan. Forrás: tv2.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 24-én kötötte össze hivatalosan is életét Demcsák Zsuzsa, és párja, Krishan.

Ahogy arról már korábban többször is beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa a 2019-es Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg a nála fiatalabb indiai férfival, Krishannal, akivel szinte azonnal szerelembe esett. Ám a jogi herce-hurcák miatt állandóan tolódott a hivatalos esküvő időpontja. Azért „csak” a hivatalosé, mert a műsor ideje alatt Kandász Andrea már összeadta a párt. 

Az Ázsia Expressz óta más borzalmak is keserítették Demcsák Zsuzsa életét. Például betörtek a lakásába, de a tettes még nem került elő.

Ezeknek fényében április 25-én a Ripost adta hírül, hogy egy nappal korábban Demcsák Zsuzsa és Krishan örök hűséget fogadott az anyakönyvezető előtt. A Blikk informátora pedig részleteket is elárult az esküvőről, amit pontokba foglaltunk:

  • „Zsuzsa nagy lagziról álmodozott, de mivel minden papírt és engedélyt megkaptak a hatóságoktól, nem akarták tovább húzni az időt, végül kis esküvőt szerveztek. Persze ha vége lesz a járványnak, tartanak majd egy bulit, amelyen az összes barátjuk jelen lesz, de így is boldogok.”
  • „Elegáns nő és ügyelt a részletekre. A ruhája fehér volt, de nem visszafogott, klasszikus, hanem merészebb, mégis elegáns, aranylánccal díszített darab. A gyűrűválasztásnál viszont a hagyományoknál maradtak, karikagyűrűt húztak egymás ujjára Krishannal.”
  • az esküvő utáni bulit Demcsák Zsuzsa budai házában tartották, étterem helyett a teraszon ünnepeltek.
  • „Ott voltak Zsuzsa gyerekei, Tamara és Beni, akik kivették a részüket mindenből, terítették az asztalt, rendezkedtek otthon, hogy édesanyjuknak semmilyen dolga ne legyen a nagy napon. Zsuzsa testvére és szülei is ott voltak, valamint az egyik legrégebbi barátjuk is velük ünnepelt.”
  • Krishan édesapja hindu pap, így mindenképpen Indiában is meg fogják tartani az esküvőt, amely a helyi hagyományoknak megfelelően napokig, sőt akár hetekig is eltarthat.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás