promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicsak, ki vagyok: nincs több titok, minden maszk lekerült
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szuperdöntővel véget ért a TV2 jelmezes showműsora is, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada, ami egy ideig élő műsorként futott, azonban a járvány miatt a TV2 Csoport úgy döntött, hogy az utolsó adást elhalasztják. Végül szigorú biztonsági előírások mellett forgatták le a napokban a szuperdöntőt.

„A műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik a vírushelyzet miatt. A produkción csökkentett létszámú stáb dolgozik, minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeztek a felvétel előtt, mindenki negatív lett, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgálóhelyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítőgéppel kezelték. Ezenfelül minden leállásban kötelező a fertőtlenítés. A teljes stáb számára kötelező a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése”

- tudta meg a TV2 sajtóosztályától a Blikk.

A Nicsak, ki vagyok? szuperdöntőjében az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal lépett színpadra. A showműsor utolsó adásában nemcsak a jelmezes hírességek személyére derült fény, de kiderült az is, hogy melyik sztárcsapat nyerte a versenyt. A döntő előtt Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással 5:2-re vezetett Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen. Ez a szuperdöntőben sem fordult meg, Majkáék csapata gyűjtötte össze a több sikerpontot.

Elsőként a Panda maci adta elő a produkcióját, majd miután a sztárcsapatok letették a tippjeiket, felfedte magát. A jelmez alatt Malek Andrea színésznő volt, akinek remek produkcióját alább tekinthetitek meg.

Az Angyal egy Guns N' Roses dallal készült. A sztárcsapatok női tagjai teljesen biztosak voltak benne, hogy Tápai Szabina kézilabdázó van a maszk alatt, és ez be is jött. Szabina attól félt, hogy egy korábbi dalnál, az Aladdin betétdalánál lebukik, mert szerinte ott volt a legfelismerhetőbb a hangja.

A harmadik fellépő a Gésa volt, aki a Happy című számot adta elő. A sztárcsapatok Orosz Barbarára tippeltek, ehhez képest óriási meglepetést okozott, hogy Gáspár Evelin vette le az álarcot.

Negyedjére az Octopuszi lépett színpadra. Ábel Anita nagyon elemében volt a szuperdöntőben, újabb sikerpontot könyvelhetett el a csapatával együtt. A polipszerű jelmez alat Dukai Regina volt.

Az utolsó előtti dalt a Virág adta elő, akiről a sztárcsapatok azt tippelték, hogy Pásztor Anna, vagy Nagy Adri lehet. Az énekesnő elmondása szerint nagyon jól tudta titkolni, hogy ő van a jelmez alatt, hiszen a stábtagok közül senki sem gondolta volna, hogy ő a Virág.

A produkciók sorát a Bika zárta, aki nem a stúdióban, hanem otthonról jelentkezett be, és adta elő a dalát. A sztárcsapatok először azt mondták, hogy Pumped Gabo vagy Kulcsár Edina férje, Szabó András Csuti lehet a maszk alatt, majd hozzájött még Krausz Gábor neve is. Végül az utóbbi jött be, valóban Tóth Gabi férje volt a Bika jelmezben, Gabi pedig egy boci jelmezben segített neki levenni az álarcot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás