Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A halál rémisztgeti az embereket Florida partjainál

A halál rémisztgeti az embereket Florida partjainál

Színes

A halál rémisztgeti az embereket Florida partjainál

Színes

HZS 09:09

Floridában, április 17-én újranyitották a nyilvános strandokat, ugyanakkor figyelmeztették az embereket a nagy létszámú összejövetelek elkerülésére. Persze, ez nem járt sikerrel. Meg is jelent a halál, hogy rendet tegyen.

Floridában, április 17-én újranyitották a nyilvános strandokat, amelyeken viszont csak egészségügyi sétát, sportolást és horgászatot engedélyeztek, továbbra is óva intve az embereket a nagy létszámú összejövetelektől. 

A többséget azonban ez nem nagyon érdekelte, és az internetet elárasztották a tömött strandokról készült felvételek. Sokan ügyet sem vetettek az elvárt távolságtartásra, vagy magasról tettek a szájmaszk viselésére. Ennek meg is lett az eredménye: a koronavírusos esetek száma ismét növekedni kezdett Floridában.

Szerencsére egy helyi ügyvédnek, Daniel Uhlfeldernek megvolt a terve arra, hogyan érje el, hogy a lakosok odafigyeljenek a tiltásokra, és egyben arra is, hogyan vidítsa fel őket. Az ügyvéd ellátogat az összes újra nyílt nyilvános strandra, halál álruhába öltözve. Terve egyfelől vicces, másrészt azonban erős figyelemeztetés, hogy bár a strandok újranyitottak, most mégis jobb otthon maradni – olvasható az Upworthyn

Az ügyvéd úgy gondolta, ez a legjobb eszköz megragadni a fiatalok figyelmét, akik azt gondolják, mivel ellenállóbbak a vírussal szemben, nyugodt szívvel eláraszthatják a strandokat. Emellett Uhlfelder célja az adománygyűjtés, és a felgyűlt összeget természetesen a járvány legyőzésére fordítja.

Borítókép: upworthy.com