Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Ez nem csapat!” – óriási vita az Exatlon Hungary-ben

„Ez nem csapat!” – óriási vita az Exatlon Hungary-ben

Színes

„Ez nem csapat!” – óriási vita az Exatlon Hungary-ben

Színes

Helmeczi Benjamin 06:36

A Kihívóknak semmi sem akar összejönni ezen a héten.

Csütörtökön a Végjátékkal folytatódott az Exatlon Hungary. A Kihívók és a Bajnokok is mindent megtettek a győzelemért, de amíg az egyikük a nap végén örömmel és elégedetten térhetett vissza otthonába, addig a másik csapatnál újabb konfliktus ütötte fel a fejét, amiből óriási és drámai vita kerekedett.

Dávid és Zalán futama során a Bajnok ujjai alaposan megsérültek egy rossz mozdulat miatt. Azonnal kezelésbe vették az orvosok, ám fájdalmait ez sem enyhítette azonnal. Alább tekinthető meg, hogy történt a baleset.

A pirosak végül csúfos 10:3-as vereséget mértek a kékekre, ezért ezen a héten a leggyengébb statisztikájú női versenyzőnek biztosan Párbajoznia kell a versenyben maradásért. Belényi Bea ellenfelét a pénteki adásban fogják kiválasztani.

A megalázó vereség után a Kihívók között óriási vita alakult ki: Novák Zalán szerint Derzsi Vikinek a kezdetektől agresszív a stílusa, Pap Dorcira pedig az utóbbi időben nagyon rossz hatással van. Mondani sem kell, hogy Vikit nagyon megviselték azok a vádak, amelyekkel csapattársai illették.

Borítókép: TV2