promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézne ki Jennifer Lopez teljesen kigyúrva
Borítókép:  ABC13 Houston
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íme az énekesnő izomkolosszus hasonmása.

Jennifer Lopez, akárcsak a többi sztár, az ideje jelentős részét karanténban tölti. Közben tervezgeti az esküvőt, besegít a gyerekeinek a tanulásba, és olykor régi fotókat szedd elő a múltból. Legutóbb egy szívecskés ruhában láthattuk, amiről feltettük a nagy kérdést, hogy pocsék, vagy zseniális? Az internet népe az utóbbira szavazott, és kifejtették, hogy Lopez mindegy milyen dresszt ölt magára, mindegyikben gyönyörű.

Jelenleg azonban Jennifer Lopez témában a hasonmása miatt hangos az internet. A Jay nevezetű testépítő csak arcra hasonlít a színész-énekesnőre, mivel a teste teljesen ki van gyúrva. Maradjunk annyiban, Jennifer kisasszony nőiességben és sztárságban győzne, de egy szkander-párbajban valószínűleg alul maradna.

A teljes nevén Janice Garay nevű testépítő a texasi Houstonban él, és már korábban felfigyeltek rá a rajongók, mint JLo hasonmására.

„Először csak fürdőszobai szelfiket posztoltam, mint bárki más, aztán állandóan kérdezgették kommentben, hogy én vagyok-e Jennifer Lopez. Mindig mondtam, hogy nem, én Jay vagyok Houston-ból!”

– mesélte Janice egy ABC-s interjúban.

Persze a testépítő már inkább élvezi ezt, és ki is használja, mert így rengeteg követőt tudott szerezni magának Instagramon. Janice belsőleg persze nem fog hasonlítani JLo-ra: nem fog mikrofont ragadni, sem filmekben szerepelni – neki egyetlen szerelme marad, azok pedig a testépítő versenyek. Hát, ez bizony meg is látszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás