promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi mindent odaadott a Heim Pál kórháznak
Borítókép:  Hírözön
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timinek nagy szíve van, és ezt be is bizonyította.

Nemrég adtunk róla hírt, hogy becsődölt Vajna Timi Budapest belvárosi fánkozója, a Mr. Funk. Mint kiderült, az ügy hátterében számos ok áll.

Egyelőre nem tudni, hogy az üzletet valaha is újra meg tudják majd nyitni esetleg egy másik helyen, mindazonáltal rengeteg bútor, élelmiszer és ízletes fánk maradt meg, aminek sorsáról a legjobb döntés született.

Az eddig is köztudott volt, hogy Vajna Timi ott segít a bajbajutottaknak és a rászorulóknak, ahol csak tud, és most egy újabb kórháznak nyújtott segítséget. Alig érkezett meg Orosházásra az özvegy által vásárolt újraélesztő készülék, már a Heim Pál Gyermekkórház is megkapta azokat a gyerekbútorokat, élelmiszercsomagokat, tisztálkodási szereket és rengeteg ízletes fánkot, amit a Mr. Funk egykori vezetője, és Vajna Tímea sógora, Visváder Tamás vezetésével juttattak el az intézménybe.

„A Mr. Funk nem élte túl a koronavírust, ezért bezártuk az üzletet. Megszakad a szívünk a történtek miatt, de szerettük volna ebből a sajnálatos helyzetből is a lehető legjobbat kihozni. Timivel mindent megbeszélünk, és együtt jutottunk arra a döntésre, hogy amik megmaradtak az üzletből, odaadjuk a Heim Pál kórháznak. Felajánlottuk a gyerekbútorainkat, lekvárokat, csokikat, egyéb élelmiszereket, tisztálkodási szereket és 300 fánkkal leptük meg a gyerekeket. Timi nincs Magyarországon, ezért engem bízott meg a különleges feladattal. Arra kért, járjak el a nevében. Bízunk benne, hogy sikerült egy kis örömet csempészni a kórházi ellátásra szoruló gyermekek szívébe”

– tolmácsolta a Ripost-nak Timi gondolatait Visváder Tamás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#memories #ferrari #losangeles #sportscar ^s owner is @c__wick #thanksfortheride #hirdetes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás