promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási veszteség érte Vajna Timit
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Darabokra hullott az özvegy nagy álma.

Vajna Tímea Budapest belvárosi fánkozóját, a Mr. Funkot egyszer már kihúzta a bajból Visváder Tamás, az özvegy testvérének férje, miután Andy Vajna meghalt, és óriási volt a pánik. Miután a férfi visszahozta a nullára a korábban veszteséges céget, úgy tűnt, szépen lassan felpöröghet az üzlet.

A Ripost viszont megtudta, hogy április 19-én a fánkozó végleg bezárt.

„Úgy döntöttünk, hogy ezt az üzletet elhagyjuk. Timi mindenben támogat engem, ő bízott meg az üzlet bezárásával. Mindennap beszélünk, és minden lépést is megbeszélünk. Nem tagadom, ez a helyzet lelkileg megvisel minket, de én eljutottam arra a szintre, hogy elfogadom. Nem is tehetünk mást, hiszen rajtunk kívül álló dolgok miatt történt, ami történt. Tehetetlenek voltunk”

– mondta el a lapnak Visváder Tamás, aki hozzátette, hogy a márciusi hónap annyira betett nekik, a forgalmuk nem az egytizedére, hanem az egyhuszadára esett vissza. Mivel kihalt a város, senki sem tért be az üzletbe, a házhozszállítást pedig annyira nem kedvelték a vásárlók. Külön tetézte a problémát, hogy lejárt az üzlthelység bérleti szerződése, és a tulajdonosa nem volt hajlandó kevesebb bérleti díjért meghosszabbítani azt.

Az alatt az egy év alatt, amíg Tamás vezette az üzletet, egy igazi családias hangulat alakult ki, elmondása szerint az alkalmazottak szerettek bejárni dolgozni, éppen ezért fáj nekik, hogy a helyzet így alakult:

„Családias közeg voltunk, szerettük egymást, ezért sem engedjük el az alkalmazottaink kezét egyik pillanatról a másikra. Ebben a nehéz időszakban sem engedjük őket útnak úgy, hogy ne kapnának plusz egyhavi bért.”

Tamásék egyelőre nem tudják, hogy ez egy átmeneti időszak, vagy végérvényesen vége a fánkozónak, azzal zárta a beszélgetést, hogy ha a jövőben úgy alakul, akkor egy másik helyen újra kinyitják a Mr. Funkot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás