promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: így viselik a kiesők, hogy nem mehetnek haza a családjukhoz
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valaki már lassan egy hónapja nem hagyhatja el Dominikát.

Mivel a koronavírus már a Dominikai Köztársaságban is megjelent, és emiatt ki- és beutazási tilalom van érvényben, az Exatlon Hungary kiesői nem tudnak hazajönni Magyarországra. Cservenák Alexandra már a március 27-i adásban elbúcsúzott a versenytől, de azóta sem tudta magához ölelni súlyosan beteg nagymamáját.

„Igyekszem pozitívan hozzáállni a helyzethez. A stáb vigyáz rám, egy gyönyörű helyen vagyok, élvezem a napsütést, futok és edzek, valamint pihenek. A kiesésem után nagyon jó érzés volt beszélni a családommal, elmondták, hogy nagyon büszkék rám”

- mondta a kiesését követően Alexandra.

Csibi Gergő a Bajnokok csapatát erősítette, amióta kiesett, edzéssel tölti a mindennapjait. Gergő az alábbiakat nyilatkozta a Ripost-nak.

„Próbálok minden nap edzeni és elterelni a gondolataimat. Természetesen hiányzik a családom, de tudom, hogy minden rendben van velük, és ez a lényeg”

Az április 17-i adásban egy óriási fordulatot láthattunk a műsorban. Az egyik újoncnak, Herceg Alexnek Deres Ádámmal kellett párbajoznia, és mindenkit megdöbbentett, hogy végül Alex került ki győztesen.

„Sokan azt gondolhatják, hogy a kieséssel nagyon szomorú lettem, és részben szomorú is vagyok, de nagyon hálás vagyok azért, hogy az Exatlon részese lehettem, és ezekkel az élményekkel gazdagodtam. A verseny ezen szakaszában szerintem nem szégyen kiesni. Az biztos, hogy sokkal nagyobbra fogom majd értékelni az otthoni dolgokat. Nagyon hiányzik a családom, a barátaim és a csapatom. Várom, hogy hazamehessek hozzájuk!”

- fogalmazott Ádám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás