Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentést tett Tóth Gabi

Nagy bejelentést tett Tóth Gabi

Színes

Nagy bejelentést tett Tóth Gabi

Színes

HZS 09:52

Tóth Gabi nagyon várta a mai, április 19-i napot, ugyanis végre bemutathatja a nagyközönségnek a Pápai Jocival készült közös dalát, a Menedéket.

Tóth Gabi és családja hiába van házi karanténban, azért így is zajlik az élet körülöttük. Az énekesnő és férje, Krausz Gábor szerepelnek a TV2 új műsorában, a #maradjotthonban, ezt teszik azért, hogy saját gondolataikkal segítség a nézőket, egyben erőt is adjanak számukra. Igaz Krausz Gábor azért elárulta: „nem egyszerű a karantén egy babával, aki a nap huszonnégy órájából tizennégyet sír, és egy pánikbeteg feleséggel sem”.

De a #maradjotthon című műsor és az anyai teendők mellett Tóth Gabi a szakmáról sem mondott le, sőt. A legfrissebb Instagram-bejegyzéséből kiderül, készült egy közös dal Pápai Jocival, ami a Menedék címet kapta. Ráadásul ennek a premierje ma (április 19-én lesz).

„Jó reggelt! Nagyon vártam a mai napot! Ma este 18:50-től a @tv2official -n mutatjuk be legújabb közös dalunkat Menedék címmel @papaijoci -val! Nézzétek ma este a Neked énekelek című műsort. Utána 21:30-tól már a youtubeon is megtaláljátok! Fuuu nagyon drukkban vagyunk! Beletettük lelkünket Jocival addig is szép napot nektek" – írta Instagram posztjában az énekesnő.

Borítókép: hirvilag.hu