Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtisnek elvonási tünetei vannak

Curtisnek elvonási tünetei vannak

Színes

Curtisnek elvonási tünetei vannak

Színes

HZS 11:35

Curtisnek elvonási tünetei vannak, vágyik a zenére, a koncertekre, a közönségre. Ugyanakkor az érem másik oldalán ott van, hogy most, a koronavírus-járvány idején több időt tölthet családjával.

Ahogy sokan mások, úgy Curtis is karanténba vonult. Persze, a bezártság hatással van az emberi testre és lélekre egyaránt. Mint a rapper a Borsnak elmondta, úgy néz ki most, „mint egy jóllakott ovis, akire ráférne egy fodrász." De nemcsak a fodrász esne jól Curtisnek.

„Elvonási tüneteim vannak, de végre nem másra, hanem a színpadra és a közönség szeretetére értem. Nagy szívfájdalmam, hogy közeleg a május, és a nyárindító nagy bulink Petivel a Budapest Parkban elég kilátástalannak tűnik" – tette hozzá

Curtis azért bízik a járvány gyors elmúlásában, s abban, hogy minél hamarabb színpadra állhat. Ugyanakkor van az éremnek másik oldala is, hiszen azzal, hogy most a zenésznek otthon kell maradnia több ideje jut gyerekére, családjára.

„Krisztivel a négy évünk alatt nemigen volt olyan, hogy ennyit tudtunk volna együtt lenni idehaza, és bevallom, nem unatkozunk. Egy kisfiúval mindig van teendő, és nagyon élvezem. Mindenből kiveszem a részem, amiből csak kiveheti egy apuka a gyermeke körüli teendőkben. Persze nem mondom, hogy mindig minden idilli, és hogy a bezártság során nem akad nézeteltérésünk Krisztivel, de ez így kerek. És amúgy is megtanultam jó ideje, hogy mindig a nőnek van igaza" – foglalta össze gondolatait Curtis.

Borítókép: Blikk