Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tanár lett az Trónok harca és az Aquaman sztárjából

Tanár lett az Trónok harca és az Aquaman sztárjából

Színes

Tanár lett az Trónok harca és az Aquaman sztárjából

Színes

Toronicza Péter 08:38

Vajon melyik tantárgy áll a legközelebb Jason Momoához?

Amerikában is tombol a koronavírus, így szinte mindenki karanténba kényszerült, még a sztárok, és a színészek is. Gyakorlatilag az összes forgatás leállt, így kényszerpihenőn van Hollywood nagyja, kivéve azok, akik otthonról tudnak vágni, vagy digitális effektekkel pepecselni.

A legtöbb híresség ezt igyekszik kihasználni, és minél több időt tölteni a családjukkal. Jennifer Lopez is a gyerekeivel van, és részese lett a digitális oktatásnak, ahol rá kellett jönnie, a matematikát gyűlöli a legjobban.

Ellen DeGeneres műsora is karantén-kompatibilis lett, így otthonról jelentkeznek be hozzá a sztárok. Legutóbb Jason Momoa mesélt arról, hogy mennyire jó otthon lenni a gyerekeivel.

„Szinte az egész napunkat együtt töltjük, nagyon imádják, hogy itthon vagyok. Erre máskor nincsen lehetőség, de hát mint tudjuk, ez egy különleges időszak”

– mesélte a színész, aki szintén belecsöppent abba, hogy a járvány mindenki szerepét átírja, így az apaság mellett tanár is egy picit. Nem meglepő, hogy ugyanazt a tantárgyat gyűlöli, mint Jennifer Lopez, azonban megtalálta magának a testhezálló feladatot:

„Hála égnek szereztünk magántanárokat, így nekem nem kell a matematikával foglalkoznom. Nagyon meghaladná a tudományomat. Azonban én lettem az új testnevelés tanár, amit a gyerekeim és én is nagyon élvezünk.”

Borítókép: Nick Agro / AFP