promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tanár lett az Trónok harca és az Aquaman sztárjából
Borítókép:  Nick Agro / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon melyik tantárgy áll a legközelebb Jason Momoához?

Amerikában is tombol a koronavírus, így szinte mindenki karanténba kényszerült, még a sztárok, és a színészek is. Gyakorlatilag az összes forgatás leállt, így kényszerpihenőn van Hollywood nagyja, kivéve azok, akik otthonról tudnak vágni, vagy digitális effektekkel pepecselni.

A legtöbb híresség ezt igyekszik kihasználni, és minél több időt tölteni a családjukkal. Jennifer Lopez is a gyerekeivel van, és részese lett a digitális oktatásnak, ahol rá kellett jönnie, a matematikát gyűlöli a legjobban.

Ellen DeGeneres műsora is karantén-kompatibilis lett, így otthonról jelentkeznek be hozzá a sztárok. Legutóbb Jason Momoa mesélt arról, hogy mennyire jó otthon lenni a gyerekeivel.

„Szinte az egész napunkat együtt töltjük, nagyon imádják, hogy itthon vagyok. Erre máskor nincsen lehetőség, de hát mint tudjuk, ez egy különleges időszak”

– mesélte a színész, aki szintén belecsöppent abba, hogy a járvány mindenki szerepét átírja, így az apaság mellett tanár is egy picit. Nem meglepő, hogy ugyanazt a tantárgyat gyűlöli, mint Jennifer Lopez, azonban megtalálta magának a testhezálló feladatot:

„Hála égnek szereztünk magántanárokat, így nekem nem kell a matematikával foglalkoznom. Nagyon meghaladná a tudományomat. Azonban én lettem az új testnevelés tanár, amit a gyerekeim és én is nagyon élvezünk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás