promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Illegális karantén-party? Ki is akadt az internet
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán mint kiderült, a képet posztolók csak megszívattak mindenkit.

Ismét Angliában járunk, ahonnan a héten már hírt adtunk egy nem illegális, hanem legális karanténbuliról. Ott is szigorú intézkedések vannak, azonban egy utca lakóinak sikerült ezt kijátszaniuk. A DJ otthonról játszott, a zene bezengett mindent, a közönség pedig nem hagyta el hivatalosan a saját telkét, csak a ház előtti részen táncolt és sörözött. A rendőrség így a bejelentés miatt nem is tudott intézkedni, csak mosolyogva integetett a patyzóknak.

Most Manchesterben csapott egy illegális bulit Simon Evans és Ellie Morley párosa, akik teljesen felforgatták az otthonukat, és egy csomó barátot hívtak meg. Őrülten felelőtlen viselkedés a járvány közepén, és még a megfelelő távolság sincsen meg köztük. 14 ember, kis helyen, bulizás: nem is csoda, hogy az internet kiakadt rájuk.

Akik azonban jobban megnézik a fotót, azok rájönnek, hogy a duó csak a saját maga szórakoztatására csinálta a képet, és mindenkit beetettek vele. Összejövetelről szó sincs, mivel Simon és Ellie öltöztek be különböző szereplőknek, és vágták össze a fotót, hogy az egy 14 fős bulinak tűnjön.

A csíny jól sült el, mert első ránézésre mindenkit sikerült megszívatniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás