promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert máris keményen visszaszólt Vasvári Viviennek
Borítókép:  Puzsér offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kritikus nem igazán fog megijedni egy kis feljelentéstől.

Vasvári Vivien neve főleg azoknak lehet ismerős, akik követik a Viasat 3-on a Feleségek luxuskivitelben című sorozatot. A The Real Housewives of Orange County magyar változatának harmadik szezonja április 20-án este 21-kor fog elrajtolni, és Vivi mellett Yvonne Dederick, Köllő Babett, Csősz Boglárka, valamint Polgár Tünde is visszatér benne.

Nemrég írtunk arról, hogy Vasvári Vivien feljelentést tett Puzsér Róbert ellen, mert nagyon megunta a kritikus lehúzó írásait.

„Elfogadom és jól is viselem a kritikát, de van egy szint, ami már bántó és megalázó”

– mondta a 29 éves kétszeres anyuka, aki a férjétől, Szegedi Ferenctől is éppen válik, szóval okoz ezzel magának egy kis plusz bonyodalmat maga körül.

Puzsér Róbert a Blikk munkatársától tudta meg, hogy Vivien feljelentést tett ellene, akire rögtön azt mondta:

„Agresszív, mint a koronavírus”.

A kritikus Őluxusságának nevezte Vivient, és leírta a közösségi oldalán, hogy továbbra is ködös neki, mikor és mivel sértette meg a celebet. Mivel Vivien azt írta, hogy tűri a kritikát, így Puzsér megfogalmazott róla egy frisset:

„Luxus Vivien asszony rendőröket küld arra, aki visszautasítja azt az ízléstelen magamutogatást és szociális uszítást, melyre kétes hírnevét alapozta: járvány idején azzal terheli a hatóságot, hogy védje meg az ő becsületét tőlem, csak mert szóvá mertem tenni, hogy ne pont ő adja elő a pazarló életmód dagályos gyászbeszédét, aki saját bevallása szerint »rengetegszer« kapott már kétmilliós táskát ajándékba, és lehetőleg ne fürdőruhás köztéri kocogással illusztrálja a majdnem megerőszakolós sztoriját, ha már annyira traumatizálódott benne. Hol érzi magát ez a luxusasszony: az orosz vagy a török elnöki palotában? Biztos, jól választott, amikor a Szegedi Fecsó nevű nagyvállalkozóhoz ment, és nem inkább Putyint vagy Erdoğant cserkészte be? Ha egy igazán nagy hatalmú országúr asszonya volna, érteném a magatartását.”

– írta a kritikus, aki ezután a hírhedt Elena Ceaușescu-hoz hasonlította Vivient. Ceaușescuhoz legalább tartozott egy Nicolae Ceaușescu meg egy Securitate Puzsér szerint, de Vasvári Vivienhez nem tartozik senki és semmi a kétmilliós táskáin kívül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás