Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien bekeményített: feljelentette Puzsér Róbertet

Vasvári Vivien bekeményített: feljelentette Puzsér Róbertet

Színes

Vasvári Vivien bekeményített: feljelentette Puzsér Róbertet

Színes

Baranyecz János - 2020.04.15. 10:41

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien megelégelte Puzsér Róbert pocskondiázását, ezért jogi útra terelte a dolgokat.

A 29 éves kétszeres anyuka, Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban szerzett magának országos ismertséget, most pedig a balhéitól hangos a sajtó, hiszen éppen válik a férjétől, Szegedi Ferenctől, vagyis Fecsótól, és komoly összetűzésbe került egy ismert kritikussal is.

A Blikk értesülései szerint Vasvári Viviennél végleg betelt a pohár, ugyanis már nagyon megelégelte Puzsér Róbert becsmérlő írásait, ezért komoly döntést hozott, és jogi útra terelte a dolgot:

„Különböző felületeken jelentek meg Puzsér tollából olyan írások, amelyek engem mocskoltak. Úgy érzem, a semmitmondó cikkeknek az egyetlen célja, hogy engem mint nőt és anyát megalázzanak a nyilvánosság előtt. Nem szabad hagynom magam, sőt, minden nő nevében ki kell kérnem, ha így ír vagy beszél valaki egy édesanyáról. Hogy hallassam a hangom, jogi képviselőhöz fordultam, aki megírta a feljelentést”

„Elfogadom és jól is viselem a kritikát, de van egy szint, ami már bántó és megalázó”

– írta Vasvári Vivien a közösségi oldalán, és elmondta, hogy a jogi lépések megtétele után már nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni, meg persze reméli, hogy a jövőben egy kritikus sem akar majd vele, egy kétgyermekes édesanyával belefolyni egy médiaháborúba. Puzsér Róbert nem kívánt nyilatkozni a dologgal kapcsolatban.

Borítókép: Vasvári Vivien / blikk.hu (Zsolnai Péter)