promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyes betegségben szenved az Exatlon Hungary versenyzője
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, milyen betegségben szenved a Kihívók alapembere.

Novák Zalán már napok óta nem érezte jól magát, ezért kórházba kellett szállítani. A hétfői adásban végül Palik László közölte a versenyzőkkel, hogy társuk ugyanabban a trópusi dengue-lázban szenved, amiben előtte Tóth Dávid is.

A dengue-vírusról tudni kell, hogy szúnyogok terjesztik, és „csonttörő láz”-nak is nevezik, mivel olyan erős fájdalmat okozhat, hogy a beteg úgy érzi, mintha eltörnének a csontjai. Tünetei többek között a láz, a fejfájás, a kanyaróhoz hasonló bőrkiütés, valamint az izom- és izületi fájdalmak. A dengue-láz ritka esetben életveszélyessé is válhat, a betegség lecsengési ideje 5-7 nap, szóval Zalán egy darabig még biztos nem térhet vissza a pályára.

A hétfői adásban elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó feltöltéséhez, ezek után soha senki nem érkezik már a csapatokhoz. Palik László bejelentette a Bajnokok új tagjait, Király Nórát és Orbán Olivért, a Kihívókhoz pedig Dékány Dóra, Belényi Bea és Herceg Alex érkezett újoncként.

Palik László továbbá tudatta a versenyzőkkel, hogy új időszámítás kezdődik a versenyben: ezentúl aki lesérül, és nem tudja folytatni a küzdelmet, az a versenyző kiesik, emellett megszűnik a védettség is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás