promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bebe elárulta, hogy mit fog csinálni az éneklés helyett, ha elhúzódik a járvány
Borítókép:  Bebe / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekest is megviseli anyagilag, hogy most nem léphet fel, de már kitalált magának egy tuti tervet, amivel túlélheti ezt a megterhelő időszakot.

Abebe Dániel, vagyis közismertebb nevén Bebe az ország egyik legnépszerűbb énekese, akinek rengetegen imádják a hangját. Már évek óta bizonyítja a tehetségét, most viszont neki is igen komoly problémát okozott az egész világot rettegésben tartó koronavírus.

Ebben a nehéz időszakban mindenkit arra kérnek, hogy maradjon otthon és kerülje a tömeget, így szinte teljesen kizárt dolog egy koncert, pedig Bebe valószínűleg főleg abból élt, hiszen az egész országot bejárta. Ilyenkor gyorsan fogy a vésztartalék, és ürül ki a számla, ha pedig sokáig elhúzódik a járvány, akkor rengeteg művész lesz nagy bajban. De a Ripost információi alapján Bebe megtalálta a számára legjobb megoldást, ha rosszabbra fordulna a helyzet:

„Sokat autókázom, közel kétmillió kilométert levezettem már. Nagyon szívesen mennék személyi sofőrnek. Ezzel én is jól járnék, és az utasaim is, akiket igény szerint énekléssel is szórakoztatnék”

– mondta az énekes, és elárulta, hogy ő nem egy kétségbeesős típus. A sofőrködés valóban érdekes választás a részéről, hiszen neki más a szakmája, és azt is megosztotta, hogy miért nem abban próbálkozik:

„Közgazdász vagyok, de a szakképzésem már elavultnak számít. Nem dolgoztam a szakmában, mert nem volt rá szükségem. Igazából most sem hosszú távú munkában gondolkozom, hanem átmenetileg tenném le a mikrofont, amivel áthidalhatjuk a nehéz időszakot és életben tudunk maradni. Hiszen nekünk is pénzért adnak mindent.”

Az biztos, hogy igazi élmény lehet úgy kocsikázni, hogy Bebe a vezető, és közben előadja nekünk az ismert slágereket, de persze reménykedjünk abban, hogy hamar véget ér a járvány miatt kialakult megterhelő helyzet, és minden visszaállhat a régi kerékvágásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás