promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ábel Anita szexi kiegészítővel dobta fel a karantént – kép
Borítókép:  Ábel Anita / atv.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű műsorvezető megmutatta a követőinek, hogyan is kell izgalmassá tenni a karantént.

A koronavírus-járvány miatt a legtöbben most önkéntes karanténban vannak, hogy nehogy elkapják a betegséget, de ez elég megterhelő sokaknak, hiszen rengetegen elég nehezen bírják a bezártságot. Úgy tűnik, hogy ezzel Ábel Anita is így van, de megtalálta a tökéletes megoldást, hogy kielégítse a vágyait.

A Szomszédok című legendás sorozatból is ismert 45 éves Ábel Anita az évtizedek alatt már színésznőként és műsorvezetőként is bizonyította a tehetségét, ezért elég rendes követőtáborral rendelkezik, akiket most jól meglepett egy pici, de annál izgalmasabb kiegészítővel:

„Az élet megy tovább. Hiányzott a magassarkú cipőm, gondoltam felveszem a porszívózáshoz”

– írta a képekhez a kedvelt színésznő.

Ezek alapján még egy szimpla takarítást is fel lehet dobni egy szexi, pink magassarkúval, és még az sem zavar senkit, hogy szürke zoknira vette fel Ábel Anita, hiszen most az a dolgunk, hogy kihozzuk ebből a megterhelő helyzetből a maximumot. A műsorvezetőnek pedig ennyi kellett a röpke boldogsághoz, szóval jobb, ha mi is követjük a példáját, és ha nem is magassarkúban porszívózgatunk otthon, de valamivel sikerül feldobnunk a hétköznapok bezártságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás