Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sérülésről és fájdalomról mesélt az Álarcos énekes győztese

Sérülésről és fájdalomról mesélt az Álarcos énekes győztese

Színes

Sérülésről és fájdalomról mesélt az Álarcos énekes győztese

Színes

HZS 09:14

Az Álarcos énekes győztese, a Nyuszi-jelmezbe bújt Gallusz Niki magánéletéről és ínszalagsérülés okozta fájdalmakról beszélt.

Ahogy arról beszámoltunk, befejeződött az Álarcos énekes, mindenkiről lekerült a maszk, a show-t pedig a Nyuszi-jelmezbe bújt Gallusz Niki nyerte. A Madách Színház színésznője most néhány titkot is elárult a Blikknek a műsorral, illetve a magánéletével kapcsolatban.

Mint Gallusz Niki elárulta, mindössze egyetlen ember tudott arról, hogy ő rejtőzik a Nyuszi-jelmezben. Ez párja, Laura volt, akivel már tíz éve vannak együtt, s aki most is, ahogy az elmúlt tíz évben végig támogatta. Még akkor is, amikor egy korábbi sérülése miatt nehezebb időszakot élt át.

„Támogatott akkor is, amikor egy régebbi ínszalagsérülésem, amit nem pihentettem rendesen, komoly fájdalmakat okozott. Az ilyen jellegű sérülés sajátossága, hogy akkor fáj igazán, amikor az ember nem mozog, és mondjuk aludni akarna. A párom ápolt, amikor felpolcolt lábbal már alig vártam, hogy próbálni mehessek, mert leállni nem tudtam, teljesen beszippantott a show" – fogalmazott Gallusz Niki a bulvárlapnak. 

A Madách Színház színésznője azt is elárulta, tudatosan odafigyel arra, hogy a mostanában adott interjúiban a munkáról, s ne a magánéletéről beszéljen. Ahogy az is fontos számára, hogy a tévés szerepléssel népszerűsítse színházi létét.

„Folyamatosan járok továbbképzésre, és azóta már mediátor is lettem. Szerettem volna az emberi lélekkel foglalkozni, segíteni, hiszen az elme és a lélek tisztán tartására egy életen át szükség van. Rengeteg tervem és álmom van ezen a téren, és tudom, hogy meg is valósítom!" – tette hozzá.

 

Borítókép: RTL Klub