Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: minden maszk lekerült, a Nyuszi lett a győztes

Álarcos énekes: minden maszk lekerült, a Nyuszi lett a győztes

Zene, Film & Kultúra

Álarcos énekes: minden maszk lekerült, a Nyuszi lett a győztes

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:59

Kiderült, kik voltak a Krokodil, a Nyuszi, és a Robot jelmezek alatt.

Elérkeztünk az RTL Klub népszerű showműsorának fináléjához, amiben a legjobb három versenyző lépett színpadra. A Nyomozóknak nagyon nehéz dolguk volt velük, hiszen elmondásuk szerint még a döntőben sem volt magabiztos tippjük arra, hogy ki rejtőzik a Nyuszi, a Krokodil, és a Robot jelmezek alatt.

A fináléban kicsit megváltoztak a műsor szabályai: ezúttal a Nyomozók is a közönséggel együtt szavazhattak egy-egy versenyzőre.

Az első körben mind a három versenyző előadott egy produkciót, majd a megszokott szimpátia szavazáson a legkevesebb szavazatot kapott maszkos hírességnek fel kellett fednie magát. Így esett ki először a Krokodil, aki mindig óriási showt csinált a stúdióban, és aki hétről-hétre plüssfigurákat dobált ki a közönségnek.

A Nyomozók szerint is a Krokodil volt a műsor legnagyobb showmenje, Dancsó Péter szerint neki kellett volna megnyernie a versenyt. Miután mind a négy Nyomozó bedobott egy-egy végső tippet, levette a maszkját, alatta pedig nem más volt, mint Árpa Attila.

A második körben a Nyuszi és a Robot adott elő egy-egy újabb dalt, majd a szimpátia szavazáson eldőlt, hogy a Nyuszi nyerte meg az első magyarországi Álarcos énekest.

Ezek után elsőként a Robotnak kellett felfednie magát, akire korábban olyan tippek érkeztek a Nyomozóktól, mint Nagy Ervin, Szabó Simon, vagy Hevesi Tamás. Végül Sebestyén Balázs és Dancsó Péter tippje jött be, Nagy Ervin volt a Robot jelmez alatt.

A finálé utolsó perceiben aztán a Nyuszi is levette a maszkját, aki többször is feszültséget generált Csobot Adél és Istenes Bence között, és felmerült annak lehetősége, hogy a műsorvezető egyik exbarátnőjét rejti az álarc. A Nyomozók közül végül hárman is jól tippeltek, Gallusz Niki volt a Nyuszi.

Borítókép: NLC