promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiposztolta a mellét az Exatlon Hungary szépsége – fotó
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szexi képpel kívánt követőinek kellemes húsvéti ünnepeket.

Gelencsér Tímea immáron négy hónapja van kint Dominikán az Exatlon Hungary stábjával, aki nagyon szomorú, hogy idén ki kellett hagynia a húsvétot, amit minden évben a szeretteivel együtt szokott tölteni.

„Nagyon fáj a szívem, hogy nem lehetek otthon húsvétkor, mert nekem a tavasz a kedvenc évszakom, és a húsvét a kedvenc ünnepem. Imádom, ahogy nyílnak a virágok, egyre melegszik az idő, a télikabátot bőrdzsekire lehet cserélni. Anya nálunk a mai napig eldugja a kertben az ajándékokat, és megyünk megkeresni. Locsolók már nincsenek, de gyerekkoromban állandóan jöttek a szomszéd fiúk locsolkodni”

- fogalmazott a Ripostnak a gyönyörű riporter, akinek bár az ünnepi lakomáról idén le kellett mondania, így is megtett mindent, hogy húsvéti hangulatot teretmsen.

„Nagyon szeretem a hagyományos húsvéti ételeket is, a sonkát, a kalácsot, a főtt tojást. Próbáltam szerezni egy csokitojást, hogy pótolja a hiányérzetemet, de most trópusi gyümölcsök kerültek sonka helyett az asztalra. A családdal videó telefonáltunk, de nyilván jelen helyzetben ez most mindenkinek nehezebb, hiszen mindenki valamennyire külön van a szeretteitől. Próbálom úgy felfogni, hogy most mindenki hasonlóképpen éli meg ezt a helyzetet”

Tímea az Instagram-oldalán mutatta meg azt a húsvéti nyuszit, amit főtt tojásból csinált, de valószínűleg az ő bikinis megjelenése nagyobb figyelmet fog kapni, mint az ötletes étel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás