Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiposztolta a mellét az Exatlon Hungary szépsége – fotó

Kiposztolta a mellét az Exatlon Hungary szépsége – fotó

Színes

Kiposztolta a mellét az Exatlon Hungary szépsége – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.04.13. 12:03

Szexi képpel kívánt követőinek kellemes húsvéti ünnepeket.

Gelencsér Tímea immáron négy hónapja van kint Dominikán az Exatlon Hungary stábjával, aki nagyon szomorú, hogy idén ki kellett hagynia a húsvétot, amit minden évben a szeretteivel együtt szokott tölteni.

„Nagyon fáj a szívem, hogy nem lehetek otthon húsvétkor, mert nekem a tavasz a kedvenc évszakom, és a húsvét a kedvenc ünnepem. Imádom, ahogy nyílnak a virágok, egyre melegszik az idő, a télikabátot bőrdzsekire lehet cserélni. Anya nálunk a mai napig eldugja a kertben az ajándékokat, és megyünk megkeresni. Locsolók már nincsenek, de gyerekkoromban állandóan jöttek a szomszéd fiúk locsolkodni”

- fogalmazott a Ripostnak a gyönyörű riporter, akinek bár az ünnepi lakomáról idén le kellett mondania, így is megtett mindent, hogy húsvéti hangulatot teretmsen.

„Nagyon szeretem a hagyományos húsvéti ételeket is, a sonkát, a kalácsot, a főtt tojást. Próbáltam szerezni egy csokitojást, hogy pótolja a hiányérzetemet, de most trópusi gyümölcsök kerültek sonka helyett az asztalra. A családdal videó telefonáltunk, de nyilván jelen helyzetben ez most mindenkinek nehezebb, hiszen mindenki valamennyire külön van a szeretteitől. Próbálom úgy felfogni, hogy most mindenki hasonlóképpen éli meg ezt a helyzetet”

Tímea az Instagram-oldalán mutatta meg azt a húsvéti nyuszit, amit főtt tojásból csinált, de valószínűleg az ő bikinis megjelenése nagyobb figyelmet fog kapni, mint az ötletes étel.

Borítókép: Ripost

Legolvasottabb hírek