Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy kihívás miatt vetkőzött le a Barátok közt sztárja, de van egy kis baki – kép

Egy kihívás miatt vetkőzött le a Barátok közt sztárja, de van egy kis baki – kép

Színes

Egy kihívás miatt vetkőzött le a Barátok közt sztárja, de van egy kis baki – kép

Színes

Baranyecz János - 2020.04.12. 13:13

A Kertész Gézaként ismert Németh Kristóf csupán egy népszerű kihívást akart teljesíteni, de véletlenül túl sokat mutatott a testéből.

A 44 éves Németh Kristóf már rengeteg alakítással bizonyította az évtizedek alatt a tehetségét, viszont a mai napig a legtöbben a Barátok közt című sorozat Kertész Gézájaként tekintenek rá, de többek között Gesztesi Károly szerepét is ő vette át A miniszter félrelép című darabban.

Németh Kristóf az interneten is aktív, így a követői megismerhetik a humoros oldalát, hiszen jelenleg ő is önkéntes karanténban van, és többek között vicces fotókkal próbálja feldobni az alapból nyomottnak mondható hangulatot. Most azzal lepte meg a rajongóit, hogy beszállt egy kihívásba, ezért meztelenre vetkőzött, és csupán egy párnával takarta a testét:

Rengetegen csinálták már ezt, hiszen most elég népszerű ez a kihívás, a színész viszont elkövetett egy apró, de sokak számára annál szexibb hibát:

elfelejtette a kép kirakása előtt alaposan átvizsgálni azt, ezért a baloldali szekrényajtón visszatükröződik Németh Kristóf pucér feneke.

Persze, ha abból indulunk ki, hogy ez véletlen volt, akkor mondhatjuk, hogy becsúszott egy kis baki, de még az is lehet, hogy direkt lett ilyen a fotó, hogy ezzel is segítsen elterelni az emberek figyelmét a bezártságról. Az mondjuk biztos, hogy ezzel ő lett a pillow challenge új királya, és már azt is láthatjuk, hogy mivel fog ráülni a trónra.

Borítókép: Németh Kristóf / ripost.hu

Legolvasottabb hírek