promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ricky Martin végre megmutatta a most 5 hónapos, cuki kisfiát – képek

Ricky Martin végre megmutatta a most 5 hónapos, cuki kisfiát – képek

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik leghíresebb latin popsztár, Ricky Martin öt hónap után mutatta meg a világnak a férjével közös, iszonyatosan édes gyermekét.

A 48 éves énekes, Ricky Martin már olyan slágereket hozott nekünk, mint a „Livin' La Vida Loca”, „She Bangs”, vagy a „Maria”. A latin zene egyik kiemelkedő alakjáról van szó, aki még a mai napig aktív és sikeres, viszont nem csupán emiatt van oka a mérhetetlen örömre.

A férjével, Jwan Yoseffel már 2016 óta vannak együtt, és négy gyermeket nevelnek, akik közül a legfiatalabb, a mindössze 5 hónapos Renn Martin-Yosef. Róla most először rakott ki Ricky Martin rendes képeket, amiken jól megfigyelhető, hogy a cuki kis csöppség már most modellkarrieren gondolkodik:

Nagy a boldogság, hiszen rettenetesen várták már a negyedik gyerek érkezését, a képek alapján pedig úgy látszik, hogy Renn is nagyon élvezi az életet, és kifejezetten szeret szerepelni. Ez valószínűleg jól jön majd, hiszen Ricky Martin fiaként rengeteg lehetősége lesz, hogy akár énekes, modell, vagy színész válhasson belőle.

Borítókép:  Ricky Martin / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás