Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Meghittebb a viszony” – jót tesz a bezártság L.L. Juniornak

„Meghittebb a viszony” – jót tesz a bezártság L.L. Juniornak

Színes

„Meghittebb a viszony” – jót tesz a bezártság L.L. Juniornak

Színes

HZS 19:01

A rapperre, L.L. Juniorra jó hatással van a karantén, ugyanis mint elárulta, sokkal jobb, kidolgozottabb zeneszámokat ír.

Mindneki másként éli meg a koronavírus-járvány miatti bezártságot. Vannak olyanok, mint L.L. Junior, aki számára jó hatással van az, hogy egyedül lehet, ez ugyanis jót tesz az alkotási folyamatnak. Erről mesélt a rapper Joshi Bharat „Maradj otthon!” cimű videóvlogjában.

„Sokkal jobb, kidolgozottabb zeneszámokat írok, amióta tart a karantén. Van arra idő, hogy az eddigieknél jóval alaposabban komponáljak, s ezt a közönségem is észreveszi. Ugyan nincs pörgés és koncert-feeling, de így másképpen lehet interaktívabb a rajongókkal való kapcsolat. Fizikailag távolabb kerültünk egymástól, de érzelmileg mégis meghittebb a viszony”

– idézi a L.L. Junior szavait a Blikk. A rapper egyébként igyekszik távol tartani magát a stresszes eseményektől, és humorral, jókedvvel megtölteni az életét. Anyagi gondjai pedig egyelőre nincsenek, hiszen több bevételi forrása is van a zene mellett.

Borítókép: Velvet