promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Meghittebb a viszony” – jót tesz a bezártság L.L. Juniornak
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapperre, L.L. Juniorra jó hatással van a karantén, ugyanis mint elárulta, sokkal jobb, kidolgozottabb zeneszámokat ír.

Mindneki másként éli meg a koronavírus-járvány miatti bezártságot. Vannak olyanok, mint L.L. Junior, aki számára jó hatással van az, hogy egyedül lehet, ez ugyanis jót tesz az alkotási folyamatnak. Erről mesélt a rapper Joshi Bharat „Maradj otthon!” cimű videóvlogjában.

„Sokkal jobb, kidolgozottabb zeneszámokat írok, amióta tart a karantén. Van arra idő, hogy az eddigieknél jóval alaposabban komponáljak, s ezt a közönségem is észreveszi. Ugyan nincs pörgés és koncert-feeling, de így másképpen lehet interaktívabb a rajongókkal való kapcsolat. Fizikailag távolabb kerültünk egymástól, de érzelmileg mégis meghittebb a viszony”

– idézi a L.L. Junior szavait a Blikk. A rapper egyébként igyekszik távol tartani magát a stresszes eseményektől, és humorral, jókedvvel megtölteni az életét. Anyagi gondjai pedig egyelőre nincsenek, hiszen több bevételi forrása is van a zene mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás