Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Összejött az Exatlon Hungary két versenyzője?

Összejött az Exatlon Hungary két versenyzője?

Színes

Összejött az Exatlon Hungary két versenyzője?

Színes

Helmeczi Benjamin 14:50

A múlt héten egy négy napon át tartó küzdelmet követhettünk végig, a Bajnokok és a Kihívók összefogtak, hogy együtt mérkőzzenek meg a török, a görög, és a dominikai exatlonistákkal a Nemzetek Kupáján. Büszkék lehetünk a magyar csapatra, hiszen megnyerték a kupát, de történt más is a közelmúltban.

A Kihívó fiúk egy érdekes dologra lettek figyelmesek a törökök elleni küzdelem során. A fiúk szóvá tették, hogy Dorci egész nap Zozo mellett ült és kedélyesen beszélgettek. A Villában faggatni kezdték csapattársukat, hogy ezt mégis mire véljék.

„Gondoltam már napközben is, hogy valakinek szemet fog majd szúrni, hogy Zozoval beszélgettem, de nincs semmi a háttérben”

– mondta az adásban Dorci, aki később Zalánnak ki is fejtette, hogy nem érti, hogy miért fújták fel annyira ezt a beszélgetést kettejük között, hiszen ő nem kezdeményezett Zozo felé.

Zalán persze nem hagyta annyiban a dolgot, megkérdezte Dorcitól, hogy ha tetszene neki a Bajnok, akkor adott volna-e neki valamilyen jelet.

„Ha bejönne, akkor valószínűleg jeleztem volna, de nem szoktam én kezdeményezni”

– zárta le a témát Dorci. Zalán hitt neki, mindazonáltal biztosította róla a lányt, hogy ha bármi adódna, ő ott fog állni mellette.

Korábban is felmerült már, hogy a Kihívók tagja összeszűrte a levet Flórián Sándorral, aki miután kiesett a versenyből, pontot tett az ügy végére.

Borítókép: TV2