promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs még gitározni is tud: Metallicát játszik a karanténban – videó
Borítókép:  Sebestyén Balázs / femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A karantén idején kaphattunk egy kis betekintést Balázsék életébe: miközben a műsorvezető vígan gitározgat, addig a fia viccesen kommentálja a helyzetet.

Az Álarcos énekes egyik humoros nyomozója, a 42 éves Sebestyén Balázs jelenleg önkéntes karanténban van a koronavírus-járvány miatt a családjával, hiszen ő sem akarja, hogy bárki megbetegedjen. Sokan nem tudnak ilyenkor mit kezdeni magukkal, de úgy látszik, hogy nekik mégis sikerült alkotniuk valamit, amit érdemes megnézni.

A Blikk információi szerint Balázs a két fiával és a feleségével úgy döntött, hogy megoszt egy mókás kis szösszenetet a rajongókkal, amiben kellemesen gitározik, miközben Noel videózza őt, és gyermeki humorral, őszinteséggel számol be a jelenlegi helyzetről:

A cuki kis videó nagyon sokaknak tetszik, és nem csupán a gyerkőc miatt, hanem azért is, mert Sebestyén Balázs a Metallica „Nothing Else Matters” című hatalmas slágerét adja elő gitáron, ráadásul meglepően jól. Ebből is látszik, hogy át lehet vészelni a karantént, ha az ember maga mellett tudja szeretteit, hiszen jelenleg így a legbiztonságosabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás