promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött L. L. Juniorék gyerekének neme
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyorsan tippeljetek, hogy kislány lesz, vagy kisfiú, mivel mindjárt leleplezzük.

Tavaly ugyebár egy elég erős tragédiát kellett feldolgoznia L.L. Juniornak, mivel három éves kisfia, Lesi Dávid egy tragédiában életet vesztette. Nagyon nehezen tudott ezen túllendülni, és soha nem fog sikerülnie teljesen, azonban mosolyt csalt az arcára, hogy ismét apai örömök elé néz.

„Kinga a 14. hétben jár, és hát mondanom sem kell, mennyire boldogok vagyunk. Szerettünk volna közös gyermeket, de még nem próbálkoztunk, nem volt tervben, hogy most érkezzen hozzánk, de Isten így akarta. Kinga gyanakodott, hogy várandós, ezért vett egy tesztet. Én nem voltam otthon, amikor elvégezte, de sírva hívott fel, hogy gyerekünk lesz. Eleinte el sem hittem, utána persze én is elérzékenyültem”

– nyilatkozta nem olyan rég az énekes, amiről mi is írtunk.

Feleségével ez lesz az első közös babájuk. Az orvosok már 70 százalékban meg voltak bizonyosodva arról, hogy Junioréknak lánya születik, a zenész pedig a rajongóknak hivatalosan is megerősítette a hírt.

Ők is karanténban vannak, így tudott a követőkkel egy kis kérdezz-feleleket játszani, ahol elég sok kérdés irányult a gyermekükre. Kiderült a neme, neve, illetve az is, hogy felesége, Körtvélyessy Kinga mikorra van kiírva szülésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás