promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: így búcsúzott utolsó posztjában Meghan és Harry
Borítókép:  The Sun
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Március 31-én hivatalosan is hatályba lépett Harry és Meghan függetlenedése a brit királyi családtól. A házaspár korábban lemondott róla, hogy használják az Ő Királyi Fensége titulust, amelyre Harry az uralkodó egyenes ági leszármazottjaként, Meghan hercegné pedig Harry feleségeként tarthatott igényt, mindazonáltal reménykedtek benne, hogy a Sussex Royal név megmaradhat, amelyet az Instagram-oldaluk is viselt.

Mivel azonban II. Erzsébet arra kötelezte a párt, hogy hagyják el a „royal” szót, így egy utolsó poszttal búcsúztak a követőiktől.

„Mindannyian érezzük, hogy a világ most egy igazán törékeny hely. Mindazonáltal hiszünk benne, hogy mindannyiunknak lehetősége van kitűnni és változtatni. Amíg mindannyian keressük a szerepünket ebben a globális szintű változásban, az új fejezetünkben arra összpontosítunk, hogy ehhez miképpen tudunk mi is hozzájárulni. Ha itt nem is láttok minket, a munka tovább folytatódik. Köszönet ennek a közösségnek a támogatásért, az inspirációért, és a közös elköteleződésért a jó iránt ebben a világban. Bízunk benne, hogy hamarosan újra kapcsolatba léphetünk veletek”

– írja a házaspár a posztban, amivel arra utalnak, hogy egy másik fiókot fognak létrehozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás