promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Egyesült Államok is nemet mondott Meghan és Harry védelmére
Borítókép:  JUSTIN TALLIS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump jelezte, hogy nem fogja fizetni az országban tartózkodó Meghan Markle és Harry herceg védelmét.

Ahogy arról korábban írtunk, Meghan Markle és Harry herceg jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban, pontosabban Los Angelesben tartózkodik, gyermekükkel, Archie-val együtt. Könnyen lehet, hogy végleg az amerikai nagyvárosba költöznek. Ennek hátterében több, nyomós ok is áll.

A párral kapcsolatban felmerült, hogy amíg az Egyesült Államokban tartózkodnak, addig a helyi kormány fizeti a védelmüket. Azonban az ország elnöke, Donald Trump a Twitteren jelezte, hogy ugyan barátja és csodálója a királynőnek, valamint a brit királyságnak, de a párnak magának kell fizetni a védelmet. Ugyanakkor Meghan és Harry jelezte, hogy számukra ez nem okoz problémát, nem gondoltak arra, hogy ilyen jellegű kéréssel forduljanak az ország vezetéséhez – olvasható a BBC-n.

Mint ismeretes a kanadai kormány már korábban döntött arról, hogy nem hajlandó március 31. után állni az adófizetők pénzéből a pár védelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás