Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbi talán még sosem örült ennyire a karanténnak

Palvin Barbi talán még sosem örült ennyire a karanténnak

Színes

Palvin Barbi talán még sosem örült ennyire a karanténnak

Színes

BTP 19:19

A járvány terjedésének nem örül, de valaminek nagyon.

Nem túl rózsás a helyzet az Egyesült Államokban, mivel folyamatosan nő a a koronavírus által fertőzöttek és a járvány halottainak a száma. Andrew Cuomo, New York állam kormányzója hétfőn délelőtt bejelentette, hogy egyedül az államban a Covid-19 a vasárnapi 965 halálos áldozathoz képest hétfőre már több mint ezer áldozatot követelt.

Palvin Barbara New Yorkban él szerelmével, Dylan Sprouse-zal, akivel nagyon szigorúan veszik a karantént. Muszáj is, mikor ennyire elharapódzott a helyzet, és nagyon nagy a fertőzésveszély. New York városának kórházai megteltek, egymás után állítják fel a tábori kórházakat, még a Central Parkban is felhúztak egy sátorkórházat.

Barbi és a párja egyetlen pozitív dolgot látnak a helyzetben, mégpedig azt, hogy végre minden időt egymással tölthetnek. Erről Dylan nyilatkozott az Entertainment Tonightnak:

„Itt vagyunk New Yorkban a barátnőmmel, Barbarával. Ez a vírus egyik gócpontja, de próbálunk kizárólagosan csak a lakásban tartózkodni. A körülményeket leszámítva örülünk, hogy ennyi időt tudunk együtt tölteni, mivel máskor állandóan repkedünk a világ egyik pontjából a másikba.”

Dylan mesélt arról is, hogy nem szoktak azon vitázni, ha a másik nem ér rá. Mindketten elfoglaltak, és megértik a helyzetet. Most végre van olyanra is idejük, amit sosem szoktak együtt csinálni, mint például a videójátékozás.

Borítókép: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP