Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Egyesült Államok is nemet mondott Meghan és Harry védelmére

Az Egyesült Államok is nemet mondott Meghan és Harry védelmére

Színes

Az Egyesült Államok is nemet mondott Meghan és Harry védelmére

Színes

HZS 15:45

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump jelezte, hogy nem fogja fizetni az országban tartózkodó Meghan Markle és Harry herceg védelmét.

Ahogy arról korábban írtunk, Meghan Markle és Harry herceg jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban, pontosabban Los Angelesben tartózkodik, gyermekükkel, Archie-val együtt. Könnyen lehet, hogy végleg az amerikai nagyvárosba költöznek. Ennek hátterében több, nyomós ok is áll.

A párral kapcsolatban felmerült, hogy amíg az Egyesült Államokban tartózkodnak, addig a helyi kormány fizeti a védelmüket. Azonban az ország elnöke, Donald Trump a Twitteren jelezte, hogy ugyan barátja és csodálója a királynőnek, valamint a brit királyságnak, de a párnak magának kell fizetni a védelmet. Ugyanakkor Meghan és Harry jelezte, hogy számukra ez nem okoz problémát, nem gondoltak arra, hogy ilyen jellegű kéréssel forduljanak az ország vezetéséhez – olvasható a BBC-n.

Mint ismeretes a kanadai kormány már korábban döntött arról, hogy nem hajlandó március 31. után állni az adófizetők pénzéből a pár védelmét.

Borítókép: JUSTIN TALLIS / AFP