promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Schobert Larát bántották Sebestyén Balázs szavai
Borítókép:  Istenes Bence és Schobert Lara. Forrás: RTL Klub.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara nagyon örült, hogy maszkba bújva állhatott színpadra.

Ahogy arról már beszámoltunk, Schobert Larát rejtette a Fagyi jelmeze az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában. Larának sokáig sikerült titkolnia a kilétét, ám a végére három Nyomozó is jól tippelte meg, hogy ki van a jelmez alatt.

A műsorból való kiesés apropóján a Blikk faggatta Schobert Larát a show-ban átéltekről – mi pedig pontokba szedtük a válaszokat:

  • „Azt hiszem, ez segített leküzdeni a gátlásaimat. Bár nagyon szeretek énekelni, és hatalmas élmény volt szerepelni a műsorban, egyelőre nem tervezem, hogy a későbbiekben is foglalkozzak a zenével. Talán ha kicsit több önbizalmam lesz, akkor újra hallhatnak még énekelni.”
  • Larának egyáltalán nem kellett meggyőznie a szüleit, hogy szerepelhessen a műsorban: „Ők is javasolták, hogy vegyek részt a show-ban, és együtt örültek velem, hiszen már régóta mondogatják, hogy kellene valamit kezdenem az énekléssel, mert szerintük jó hangom van.”
  • csak Schobert Norbi, Rubint Réka és Lara barátja tudta, hogy a Fagyi a lányt rejti.
  • Schobert Lara barátai hamar felismerték a hangját: „Ahogy meghallottak énekelni, többször Fagyinak szólítottak, de eltereltem a dolgot azzal, hogy pontosan tudják, hogy mennyire elfoglalt vagyok, hiszen alig van rájuk időm, nemhogy még arra, hogy Fagyi legyek. Azzal sem árultam el magam, hogy táncra kezdtem járni, ez csak egy volt az összes elfoglaltságom közül.”
  • a nyomozók tippjein jót nevetett, ám Sebestyén Balázs megjegyzése nem esett jól a lánynak: „Azon nagyon nevettem, amikor – mint a Nyuszinál – azon tanakodtak a nyomozók, hogy vajon volt-e bármilyen köze hozzám Istenes Bencének. Az viszont egy kicsit bántott, amikor Balázs azon viccelődött, hogy nem tömegközlekedem. Persze nem ismer, így nem tudhatja, hogy amikor nincs egészségügyi vészhelyzet, akkor ugyanúgy teszek mindent, mint a velem egykorúak, és én is felszállok a buszra és a villamosra, nem a szüleim visznek kocsival.”
  • jelenleg a Schobert család is önkéntes karanténban van: „Igazából most még jól viselem, mert nagyon túl szoktam magam hajtani. A suli is messze van onnan, ahol lakunk, így most, hogy az utazási idő kiesik, kicsit több idő jut pihenésre és tanulásra, ami a jegyeimen is meglátszik, mert az utóbbi időben jobb osztályzatokat kapok. Az edzés már nehezebb, mert most nem tudok a barátnőmmel sportolni, akivel motiváljuk egymást, de azért megcsinálom a feladatokat. De nem könnyű, a barátaim nagyon hiányoznak.” 

Rubint Réka is megszólalt Instagram-oldalán kislányával kapcsolatban:

„Azt, hogy mennyire vagyok BÜSZKE Larára, arra nincsenek szavak ... Aki igazàn ismeri Őt tudja, hogy mennyire tart a szerepléstől. Pontosan azért, mert a társadalom nagy rèsze hajlamos mèg azelőtt vèlemènyt alkotni, mielőtt megismernè egy ember valòdi értékeit Az èn Kicsi FAGYIM azért mondott »igent«, amikor az RTL klub felkérte az Álarcos énekes című műsorába, mert elbújhatott egy végtelenül kedves jelmez mögé ... és a hangja miatt érvènyesülhetett ... minden előítélet nélkül!
Az én kicsi Larám a 12versenyzőből bekerült a legjobb 5!!! közé
De a nyomozòk a nyomok alapján a döntő előtt leleplezték ... és sajnos jòl tippeltek. Ott voltam Vele, minden ènek és táncpròbàn, amit hajnalban, vagy kèsőbb este suli utàn csinàlt ... a hétvégi kora reggeltől kèső estig tartò felvételeken ... láttam, hogy a suli mellett milyen alázattal, türelemmel készül és mennyi munkát fektet ebbe a produkciòba!
Csodálatos vagy Kicsim! Büszkék vagyunk Rád! Bízom benne, hogy végre Te is elhiszed, hogy Benned van az X és ez csak a kezdet...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás